KNJIGA ZNANJA
bootstrap carousel
ZAŠTO STUDIRATI KNJIGU

KAKO KORISTITI KNJIGU
Knjiga Znanja
Knjiga Znanja je pripremljena tako da sebi svojstvenim kozmičkim tehnikama najučinkovitije olakšava naš razvoj sve dok ne dosegnemo dimeniziju Istinskog Ljudskog Bića (7 Evolucijska dimenzija).

Knjiga Znanja je pripremljena sukladno ALPHA ulaz – OMEGA izlaz programu evolucije na Zemlji. Diktirana je korištenjem Svjetlost – Photon – Ciklon Tehnik kroz Alfa kanal Gospoda u vremenu, od 1981-1993 gđi Vedia Bülent Önsü Çorak (Mevlana) u Anatolijskoj Turskoj.

Gđa Čorak, rođena 1923, je izravni govornik i jedini predstavnik Sistema na našoj planeti. Ona nije primila Knjigu kroz njen osobni kanal, nego putem glasnika Gospoda koji je priključen na Njegov izravni kanal.

Knjiga je energetski skup koji sadrži frekvencije svih Svetih Knjiga do danas otkrivenih Zemlji, zajedno s frekvencijom Silne Energije Fokalne Točke.

12 godina je bilo potrebno da Knjiga Znanja bude dovršena, a sastoji se od 55 svezaka i 7 dodataka – sačinjavajući skup od 62 poglavlja.

Knjiga je objavljena 1996 po prvi puta u formatu knjige na Turskom (izvorno) i na Engleskom istovremeno, od stranev Svjetske Bratske Zajednice Mevlana Vrhovne Fondacije sa sjedištem u Istanbulu. Ova organizacija je registrirana u Univerzumskoj Sveukupnosti kao službena jedina izravna fokalna točka Realnosti Ujedinjenog Čovječanstva na planeti Zemlji, i djeluje kao Svjetski Prijenosni Centar te Realnosti.

Knjiga Znanja nije dana da bi na bilo koji način zadovoljavala Ljudska zemaljska očekivanja i radoznalost, nego da projicira informacije i energije nužne za našu evoluciju tijekom ovg prijelaznog razdoblja.

KNJIGA GOSPODA
Naš trenutni evolucijski izazov je nadići Zemaljsku svijest i uzdići se u Univerzumsku Kozmičku Svijest. Ovaj napredak se zove Uskrsnuće. Ono je okarakterizirano našim otvaranjem nasuprot informacijama (energijama) Religijske dimenzije i ostvarenjem Univerzumske Istine.Otkad smo prvi put stupili u egzistenciju išli smo stazom razvoja koju je Gospod osmislio za nas. Ta je staza u smjeru dosezanja naših Esencijalnih energija koje su unutar Duhovne dimenzije i koje pripadaju našem fizičkom tijelu – staza u smjeru naše Božje Esencije.

U društvima u kojima evolucija religijske dimenzije nije završena, pojaćana su religijska djelovanja. To je nužan proces da bi pojedinci mogli dosegnuti frekvenciju Knjige Znanja, i nastaviti služiti Stvoritelju – uvijek s višeg nivoa svijesti.

Knjiga Znanja je prensesena kroz neposredni Kanal Gospoda Kanal Alfa. Trenutno je okomita projekcija Kanala Alfa iznad Anatolije, i to je razlog zbog kojeg je knjiga Znanja došla na naš planet u Turskoj.

Iako je kNjiga Znanja izravna knjiga GOSPODA darovana našem planetu, to nije Religijska Knjiga ili Sveta Knjiga.

natrag na vrh

KNJIGA ISTINE

Knjiga Znanja ne dolazi iz Religijske dimenzije, nego iz Univerzumske dimenzije, i otkriva znanstvene istine sukladno razini svijesti na Zemlji. Dok Religijske Knjige prenose istine putem metafora, Knjiga Znanja u pojedinostima i potpuno jasno objašnjava:


 • pojave poput energije, Egzistencijalne Dimenizije, Velikog Praska, Atomske Cjeline, (Istinsko) Ljudsko Biće, evoluciju, Uskrsnuće, Uzašašće, prijenos gena, smrt, besmrtnost itd.
 • Nebeska tijela popus Sistema, Centra, Plana, Realnosti Ujedinjenog Čovječanstva, Carstvo Zlatne Galaksije, altonu, (Muzički Univerzum), Zemlju Anđela, zvjezdani sistem Sirius, Saturn, itd.
 • Nastanak i djelovanje Vrhovnih Moći kao što su Bog, Gospod, Stvoritelj, Svemoćni, Allah, Sveistiniti, Svemilostivi, itd.
 • Radi uzdizanja u Kozmičku Svijest, imperativ je raviti,Svjesnost o Poretku tako da se vlastitim snagama sprijateljimo s ovim osnovnim Kozmičkim činjenicama i ustrojstvima.

  Knjiga Znanja nam obznanjuje istinu u odnosu na našu Prošlost, Sadašnjost i Budućnost, zbog toga jer izravno odgovara na naša vječna pitanja: Tko smo mi ?, Odakle dolazimo? i koji je nabolji put u budućnost ?

  Svi naši evolucijski napori u stjecanju neophodnog Znanja su za postizanje svijesti sposobne za razumijevanje Univerzumske Istine. Samo pod Svjetlom te Istine Ljudsko Biće može biti sigurno u put kojim ide na ovom planetu.


  natrag na vrh

  ZLATNA KNJIGA ZLATNOG DOBA

  Zlatno Doba, ili Četrvti Poredak Gospoda, ima za cilj ujediniti Ljudska Bića kako na našem planetu tako i u Univerzumu. Nakon uspostave Zlatnog Doba tijekom tri stoljeća (20. – 21. – 22.), Zlatno Doba će u potpunosti trajati sedam stoljeća (23. – 30.). Razdoblje od devet stoljeća, počevši od 30-og stoljeća, će ustanoviti Doba Svjetla.

  Knjiga Znanja će služiti Čovječanstvu tijekom tih 19 stoljeća.

  Knjiga Znanja je jedini evolucijski pruručnik (izravna knjiga Gospoda) za Zlatno Doba – zato se također zove Zlatna Knjiga Zlatnog Doba.

  Ova Knjiga je frekvencijski vodič za razvoj koji će osigurati našu budućnost.

  Četvrti Poredak Gospoda, započinje godine 2000., kad Kozmoz zatvara Religijsku dimenziju našem planetu - nakon 6000-godišnjeg razdoblja priprema za Čovječanstvo, izveden.kroz Alfa energije Religijskih učenja. Svaki od porethodna tri Poretka Gospoda trajao je 2000 godina:

  1. Prvi Poredak gospoda je bilo razdoblje prije Mojsija, kad su Dalekoistočne filozofije bile prenesene na planet kroz Alfa kanal, čija okomita projekcija je u to vrijeme bila iznad Tibeta. Da bi se Ljudsko Biće pročistilo i da bi privuklo Kozmičku energiju, tehnika Meditacije je bila uvedena
  2. Drugi Poredak Gospoda bio je program Mojsija , koji je primio tekst/znanje Starog Zavjeta kroz Alfa kanal – koji je u to vrijeme bio iznad Egipta.
  3. Treći Poredak Gospoda je bio udruženi program Isusa Krista i Muhameda. Predmet tog programa bio je, prvo, dati Ljubav, i drugo, Znanje, Čovječanstvu koje je bilo u 3-oj Evolucijskoj dimenziji.

  Dakle, kad je okomita projekcija Alfa kanala bila iznad Jerusalema, Isus je primio Novi Zavjet - koji nosi frekvenciju Ljubavi iz 9-te Evolucijske dimenzije.

  Kad se okomita projekcija Alfa kanala pomaknula izna Arapskog poluotoka, Muhamed je diktirao tekst Korana, koji nosi Znanje pripremljeno u 18-oj Evolucijskoj dimenziji.

  Sukladno Kozmičkom stajalištu, Ljudsko Biće ovog planeta trebalo je završiti evoluciju energijama Religijske dimenzije da bi dosegnulo zasićenje energijom 18-e Evolucijske dimenzije do 1999 godine. Iz tog razloga, Kozmoz je dao dozvolu za otvaranje Univerzumske dimenzije našem planetu u godini 2000, i za naš izravan kontakt s Kozmičkom Tehnološkom dimenzijom.

  natrag na vrh

  KNJIGA SPASA
  Knjiga Znanja je kreirana da nam prenese Beta energije iz Omega dimenzije, i da nam olakša primanje trenutno dolazećih Kozmičkih struja na Zemlju koje pomažu i ubrzavaju evolucijski proces.


  Budući da nam pomaže privući i prihvatiti neophodne evolucijske energije, Knjiga Znanja se smatra Knjigom Spasa.

  Tri takozvana Kozmička Doba ubrzane evolucije su stavljena na snagu na Zemlji, da bi što veći broj prijatelja bilo preneseno na višu evolucijsku razinu i u Četvrti Poredak Gospoda. Svako od tih Kozmičkih doba traje 100 godina, i zajedno obuhvaćaju 20., 21. i 22. stoljeće

  Tijekom tih 300 godina, počevši s 1900-om godinom, prema izravnoj zapovijedi Gospoda, posebne Kozmičke struje su poslane našem planetu da bi neophodne energije viših dimenzija bile upisane u naše biološke konstitucije i da bi nam omogućile proširenje svijesti. Ta tri stoljeća se smatraju Prijelaznim Razdobljem ili Razdobljem Spasa, u kojem će se dogoditi velika selekcija živih bića na Zemlji.

  Plan Spasa je dio Univerzumskog Programa Ujedinjenja, pripremljen za spas svih živih bića na našem planetu. Koordinate spasa su određene frekvencijom Knjige Znanja.

  Naš spas znači dovršenje naše evolucije do razine Istinskog (savršenog) Ljudskog Bića - sve u skladu s mjerilima GOSPODA, i Njegovim savjetima datim putem Knjige Znanja.

  U svakom slučaju uspjet ćemo u postizanju našeg evolucijskog cilja zavisno od naše sposobnosti da dosegnemo Istinu (privlačenjem i upijanjem Beta Univerzumskih energija), i naše sposobnosti da djelujemo sukladno našoj Savjesti (koja nam uvijek pokazuje najbolji put).


  natrag na vrh

  A PROTECTIVE BOOK
  Za pojedince koji ne mogu dosegnuti zaštitnu auru Knjige Znanja, puno je teže ostvariti blagodati Kozmičkih utjecaja usmjerenih našem planetu radi ubrzanja evolucije. Ti prijatelji ostaju zatvoreni unutar enerija nereda, zbrke, negativnosti, straha i ega Zemaljske dimenzije.

  Svatko tko služi na stazi Knjige Znanja zaštićen je od strane Sistema. Sistem uzima pod nadzor sve negativnosti u neposrednom okruženju misionara koji čitaju Knjigu Znanja i slijede upute Sistema. On također povezuje sve misionare izravno na kanale Iscjeljenja, i na taj način Duhovni i Tjelesni Stanični Oblici tih prijatelja su zaštićeni.

  .

  natrag na vrh

  OMEGA KNJIGA
  Knjiga Znanja je jedina OMEGA knjiga na Zemlji, i pripremljena je energijom svih 9 slojeva OMEGA dimenzije. To je također Knjiga beskrajnih dimenzija, budući da je izravna Knjiga Gospoda. Ipak, trenutno, Knjiga Znanja nam daje onoliko informacija i energija koliko možemo udobno primiti – sukladno našoj trenutnoj razini svijesti.  Treća Evolucijska (Frekvencija) dimenzija odgovara 12-oj (Energiji) Jačini Energetske dimenzije.
  Deveta Evolucijska dimenzija odgovara 56-oj energetskoj dimenziji (Novi Zavjet).
  Osamnaesta Evolucijska dimenzija odgovara 72-oj Energetskoj dimenziji (Koran).
  Devetnaesta Evolucijska dimenzija (Omega) odgovara 76-oj Energetskoj dimenziji (Knjiga Znanja).

  Ljudsko Biće na našem planetu započinje svoju evoluciju u 3–oj Evolucijskoj dimenziji, koja se simbolično zove Ulaz korz ALFA vrata, zbog početnog obrazovanja učinjenog sukladno Alfa energijama Religijske dimenzije.

  Ako Ljudsko Biće uspješno položi svoje ispite u životnoj školi na Zemlji, i uspije privući i usvojiti Beta energije dolazeće iz OMEGA dimenzije i razviti svoju vlastitu osobnost – tada to Ljudsko Biće može zaslužiti dozvolu za Izlaz kroz OMEGA vrata. Zbog toga, evolucija na Zemlji je primjena programa ALFA Ulaza – OMEGA Izlaza.

  Ipak, sve dok netko ne dovrši evoluciju kroz Alfa energije (Religijski program – VODORAVNA evolucija) i potpuno se zasiti energijom 18-e Evolucijske dimenzije, taj ne može ući u OKOMITU evoluciju kroz Beta Univerzumske energije 19-e Evolucijske dimenzije – Omega.


  natrag na vrh

  GURU
  Jednom kad dosegnemo Knjigu Znanja, zbog toga imamo mogućnost razviti se na najudobniji i učinkovit način slijedeći njene upute – kao one Gurua, koje djeluju iz Omega Dimenzije koja je naš završni korak ovdje na Zemlji.

  Svojstvena Knjizi Znanja je Svjetlost-Foton-Ciklon Tehnika, koja pomno ispituje razinu našeg razvoja, a onda nas obučava sukladno našim razvojnim nedostacima i potrebama. Zbog tog razloga, KNJIGA ZNANJA KOJA JE OMEGA KNJIGA JE SAMA GURU – jedini kojeg će Ljudsko Biće od sada trebati.

  Svjetlost-Foton-Cikon Tehnika zarobljava Kozmičku energiju koja neprestano kupa naš planet. Svako slovo Knjige Znanja je napunjeno privučenom energijom, i tako se reflektira na čitatelja i to primjereno čitateljevoj sposobnosti primanja i razvojnoj razini. Knjiga Znanja nadzire čitatelja s protekom vremena, i postupno otvara sve više energetske slojeve tako da čitatelj može dovršiti svoj razvoj Omega dimenzije.

  Budući da se energija, koja doseže naš planet iz otvorenog neba, mijenja i pojačava u svakom trenutku, značenje teksta Knjige Znanja se neprestano osvježava novom energijom koja kroz nju prolazi.Knjiga uvijek nosi energiju odsječka vremena u kojem se čita, i tako je usttrojena da svoj zadatak izvršava do 39-og stoljeća.

  Svojim neprestanim dograđivanjem, Knjiga Znanja se ponaša kao živo biće. Ova obilježja Knjige prikazana su korištenjem P.I.P. tehnike SUPRA Istraživačke Fondacije u Indiji

  Knjiga Znanja je tako ustrojena da nam uvijek nudi energije više razine. Zato, taj osobni Guru nikad ne stagnira – uvijek daje energije više razine Omega dimenzije kou možemo preuzeti. Radeći s njom, mi samo možemo napredovati.  Budući da nadolazeće Kozmičke energije (energije Vremena) utječu na značenje teksta, ono što nam Knjiga otkriva sad, za 10,100 ili 1000 godina, mijenja se. Iste riječi i rečenice izražavaju drugčija značenja sukladno vremenu u kojem se Knjiga čita. To znači da pojmovi koje imamo neprestano mijenjaju značenje tako što se opisuju s uvijek viših dimenzionalnih energija koje dolaze na planet. Knjiga Znanja je ustrojena tako da nam neprestano nudi energije više razine. Zbog toga, ovaj osobni Guru nikad ne miruje – uvijek predaje energiju više razine Omega dimenzije koju možemo preuzeti. Radeći s njom, mi samo možemo napredovati.

  natrag na vrh

  ZAŠTO PROUČAVATI KNJIGU ZNANJA?

  ONA UBRZAVA NAŠ RAZVOJ
  Postupno i učinkovito, Knjiga Znanja nas upisuje Beta energijom iz Omega dimenzije - sve u skladu s našim osobnim sposobnostima primanja. Zbog toga, nas na ubrzani način razvija i vodi u dovršenje razvoja na Zemlji.
  ONA POTIČE RADNE FUNKCIJE NAŠEG MOZGA
  Rad s Knjigom Znanja čini nas zaposlenim s energijama Omega dimenzije, povećava naše moždane mogućnosti i pospješuje brzinu našeg razmišljanja.

  DRŽI NAS PODALJE OD POTIŠTENOSTI
  • Knjiga objašnjava razloge naših tjeskoba, patnji, i društvenih sukoba, i usmjerava nas na logično razmišljanje – pomažući nam tako da riješimo naše probleme i postignemo unutarnji mir.

  NUDI NAM UNIVERZUMSKU ISTINU

  • Onima koji su spremni, Knjiga objašnjava Univerzumsku istinu, dok one koji za to nisu spremni odlaze u medij Traganja.
  • Opremljeni Univerzumskom Istinom, sposobni smo shvatiti značaj našeg dolaska na Zemlju i mnogo lakše prihvatiti događaje koje doživljavamo.

  ŠTITI NAS I ČINI NAS SNAŽNIJIM, DUHOVNO I TJELESNO

  • magnetno polje Knjige Znanja – kojeg smo postali dio ako čitamo Knjigu, je okruženje zaštitne frekvencije visoko poželjno u danima velikog meteža, poteškoća, i patnji na Zemlji.
  • Energije prenesene Knjigom Znanja potrebne su kako za materijalne tako i za duhovne stanice, i presudne su za oblikovanje naše uzvišene osobnosti.
  • Frekvencije Knjige grade osnove besmrtnog ljudskog Bića - onaj tko je dovršio neophodnu evoluciju i dosegnuo svoju puni genetski potencijal.
  • Svjestan rad na stazi Knjige Znanja je najbrži i najudobnihji način stjecanja energije besmrtnosti na našem planetu

  PRIMAMO ODGOVORE na sva sva pitanja koja smo si postavili u mislima sukladno razini našeg razvoja. To je jedina takva knjiga na našem planetu.

  POTIČE I NADZIRE PROŠIRENJE SVIJESTI I SVJESNOSTI .  natrag na vrh

  SVRHA KNJIGE ZNANJA
  • obznaniti Univerzumske Istine i Univerzumske Zakone našem Planetu sukladno Božanskoj Zapovijedi
  • poziv na Univerzumsko Ujedinjenje, u skladu s Četvrtim Poretkom Gospoda.
  • uvesti i uvježbavati Svjetsku populaciju da primjenjuje Univerzumski Radni Poredak,radi ujedinjenja Čovječanstva na Zemlji u svijet bratstva, mira i ljubavi
  • stvoriti auru Knjige Znanja u Univerzumskoj Sveukupnosti, služenjem Čovječanstvu u okruženju Univerzumske dužnosti na koju nas Knjiga poziva
  • pomiriti razlike među religijama i stavovima na Zemlji
  • ojačati naš planet Zakonom o poštovanju prema Ljudskom Biću i Stvoritelju
  • objasniti Čovječanstvu razlog za koračanje Putem kojim se dugo tako dogo koračalo, otkrivanjem svih važnih tajni i činjenica

   

  biti pomoć u razvoju Čovječanstva, i vodič Ljudskom Biću da odosegne Omega Izlaz.
  natrag na vrh


  UNIQUE CHARACTERISTICS OF THE KNOWLEDGE BOOK


  Knjiga znanja je jedina Univerzumska knjiga na našem planetu. Ona je Međugalaktički Ustav, noseći pečat 115-685 Zakona Univerzumskog Zakonodavstva..

  To je Knjiga Kozmičkog Svjetla i ključ naše Esencije, poklonjena našem planetu
  izravnom zapovijedi Gospoda. Knjiga Znanja je diktirana korištenjem Svjetlost-Foton-Ciklon Tehnike.

  Kozmička Tehnološka dimenzija je našem planetu Knjigom Znanja predstavila novu tehnologiju. To je Svjetlost-Foton-Ciklon Tehnikae, koju će naša zemaljska nauka objasniti tek u budućim stoljećima. Ta tehnologija daje Knjizi Znanja jedinstvena obilježja i vrijednost. Zahvaljujući toj tehnologiji, Knjiga:

  • MIJENJA SVOJU AURU SVAKOG TRENUTKA
   Energija vremena je neprestano privlačena na frekvencije slova (Fotoni)

  • NEPRESTANO OSVJEŽAVA ZNAČENJE SVOG TEKSTA
   sukladno energiji odsječka vremena u kojem se čita. Zbog toga će stoljećima isti tekst nuditi nove informacije
  • PRILAGOĐAVA SVOJU ENERGIJU moći prijema i razini svijesti svakog pojedinog čitatelja

  • ODRŽAVA ENERGIJU IZVORNIKA, i nakon što je PREVEDENA na druge jezike.
  • KNJIGA ZNANJA JE VIŠE OD KNJIGE – ona je kozmička tehnološka naprava (raskrinkana). Oblik knjige je prihvatljivo izabran da nam služi kao široko dostupan razvojni pomagač Ljudskom Biću – u prihvaćanju moćnih kozmičkih energija i bržem razvoju na Zemlji u prijelaznom razdoblju prema Zlatnom Dobu.

  TEKST KNJIGE ZNANJA NE MOŽE SE ZAPAMTITI, kao što se to može bilo koje druge knjige na našem planetu
  budući da promjenljiva energija vremena neprestano teće kroz Knjigu.

   

  natrag na vrh

  KAKO KORISTITI KNJIGU ZNANJA

  Knjiga Znanja je energetski skup koji sadrži sve svete frekvencije date našem planetu, i još k tome novu energiju iz Omega dimenzije koja nam nikad prije nije bila otkrivena.

  Svako od 62 poglavlja je također energetska i frekvencijska cjelina za sebe, priključena na drugačije dimenzije. Snaga energije poglavlja kroz Knjigu povećava se postupno.
  Zbog toga, radi postizanja najboljih rezultata, preporučljivo je:

   • čitati svako poglavlje kao cjelinu; u osami, bez prekida

   • čitati Knjigu po poglavljima u nizu

   • čitati jedno poglavlje dnevno

   • Ne čitati Knjigu u isto vrijeme , na istom mjestu (kao kod kuće), ako netko drugi čita ili Knjigu prepisuje vlastitom rukom

  -------------------------

  Ako čitamo Knjigu preskačići stranice ili poglavlja, ili čak redovito ćitamo ali samo jednom, to neće biti dovoljno da nam se otvori energetsko bogatsvo Knjige. Također nećemo biti u mogućnosti shvatiti njenu stvarnu svrhu, niti iskustvo proširenja spoznaje i svjesnosti koje Knjiga omogućava.

   

  Razumijevati što čitamo nije prvi proritet, nego prihvaćanje Omega energije.
  Razumijevanje dolazi kao rezultat korištenja energije Omega dimenzije kroz predani rad s Knjigom. Zbog toga na početku nećemo moći puno razumjeti. Usprkos tome, naša Esencija će nas držati uz Knjigu, jer će naša Esencija biti u rezonanciji s Esencijalnom energijom prisutnom u Knjizi.

  Knjiga sadrži namjerne proturječnosti koje provjeravaju našu pažnju, znanje i zanimanje za Knjigu. Kako se navikavamo na energije Omega dimenzije, i kako naša spoznaja i znanje rastu, ono što nam se činilo proturječnim počinje se savršeno uklapati u veću sliku.

  Neki Knjigu Znanja nazivaju „vremenski stroj“, budući da neprestano privlači kozmičke energije koje dolaze na naš planet, i prenosi ih ljudskim Bićima usporedno njihovoj razini svijesti – zbog toga nudeći nova značenja teksta povezano s vremenom čitanja.

  Oni koji su u rezonanciji s esencijom Knjige Znanja, čitaju ju i proučavaju predano cijelog svog života. Na taj način putem energije Knjige ostaju priključeni na Kozmičku domovinu..

  Bilješka: Putem Knjige Znanja Kozmoz primjenjuje brojne programe, nama nepoznate, s ciljem postizanja našeg razvoja. S vremenom, razvojem naše svijesti, počinjemo ih razumijevati i prihvaćati.


  Dodatna informacija o Knjizi Znanja i kak ju kupiti:

  tel: 091 37 37 737 37 737 37 737
  email: knjiga.znanja@gmail.coma@gmail.coma@gmail.coma@gmail.com
  knjiga.znanja@gmail.com


  back to top

  PROUČAVAJMO ZAJEDNO  > 
  Uvodna predavanja
  Događanja
  Novosti