KNJIGA ZNANJA
bootstrap carousel


SASTANCI U ISTANBULU
DRUŽENJE POD ALFA KANALOM

Univerzumski Alfa Kanal je otvoren iznad Anatolije i Iistanbula. Zbog toga, pod magnetskim poljem Alfa kanala u Istanbulu, čovjek osjeća dublje zapažanje tko on jest – kao mnogo vjerodostojnije i životnije.
Tri puta godišnje „Mevlana Vrhovna Fondacija Svjetske Bratske Zajednice„ u Istanbulu organizira okupljanja prijatelja Knjige Znanja i misionare iz cijelog svijeta:

  • 18-og Veljače – večer proslave Univerzumske Nove Godine
  • Prva Subota u Lipnju – „pozdrav Kozmozu“ potpisivanje u Kozmičku bilježnicu i svečana večera
  • Konferencija 1-og Studenog – „Poziv na Svjetski Mir iz Univerzumskog Bratstva“, večernja priredba sa četri međunarodna gosta govornika i svečanost dodjele nagrada
Dan prije svakog od ova tri okupljanja, održava se sastanak Između gđe Čorak (koja je primila i pripremila Knjigu Znanja) i prijatelja iz cijeloga svijeta.Pristupnina za svako od ovih okupljanja (uključujući i sastanak s gđom Čorak) je 150 € po osobi.Dodatni troškovi ukuljučuju avionsku kartu, hotelski smještaj, prijevoz autobusom od hotela do mjesta događaja i povratak u hotel za svaki dan (20 € po danu). Ako ste zainteresirani prisustvovati sljedećem okupljanju, molimo obavijstite nas, kaoo bismo vas mogli uvrstiti na listu, i pomoći vam organizirati snmještaj i prijevoz do mjesta događaja u Istanbulu..


SA ZADNJEG DRUŽENJA U ISTANBULU
PROUČAVAJMO ZAJEDNO  >   
Uvodna predavanja
Događanja
Novosti