KNJIGA ZNANJA
bootstrap carousel


FORMATS OF THE BOOK
Knjiga Znanja je štampana u dva formata:
 • Format svezaka – kao A4 nepričvršćena poglavlja (svesci) koje koriste SAMO studijske grupe
 • Format knjige- tvrdi uvez ljubičasta knjiga.
Engleski prijevod Knjige, tvrdi uvez, može se nabaviti u Istanbulu izravno ili putem Centralnog Vijeća u Zagrebu:
 • format knjige (1086 strana) 100 €
 • ova cijena je cijena izdavača Knjige. Donosimo knjige iz Istanbula i tako vam štedimo troškove dostave Knjige u Hrvatsku.


 • VAŽNOST IZVORNIKA

  Ako ste primili Uvodna Poglavlja koja se satoje od 1., 20., 25 poglavlja, od nekoga tko je aktivan u programima Knjige Znanja, ta poglavlja sadrže Svjetlost-Foton-Ciklon Tehniku. Sačinjene su kao prva kopija izvornika, pribavljenog iz Mevlana Vrhovne Fondacije Svjetske Bratske Zajednice u Istanbulu. Ova Fondacija djeluje kao jedini izdavač Knjige Znanja na našem planetu, zakonski ovlaštena od Nebeskih Autoriteta.

  Zbog toga, molimo nemojte fotokopirati nepričvršćena poglavlja Knjige Znanja vašim prijateljima. Bit će uzaludni vaši napori, izgubit ćete vrijeme i novac, budući da te druge kopije neće imati snagu Knjige Znanja. One će sadržavati samo informacije, ali ne i Omega energiju.

  Dakle, ako znate nekoga tko bi želio dobiti osnoven informacije o Knjizi Znanja, molimo nw oklijevajte kontaktirati nas.

  .

  KNJIGA ZNANJA NA ELEKTRONSKIM SREDSTVIMA

  Svjetlost-Foton-Ciklon Tehnika je uklonjena na elektronskim sredstvima. To znači da nije prisutna iako je na njima prisutno gradivo Knjige Znanja čije je službena web stranica (www.dkb.mevlana.org.tr) Zbog toga, ako su umnožavani s takvog elektronskog sredstva, poglavlja 1-20-25 su lišena Svjetlost-Foton-Ciklon Tehnike.

  POSTOJEĆI PRIJEVODI KNJIGE ZNANJA

  Cijela knjiga je pervedena na sljedeće jezike: Engleski, Njemački, Ruski, Hebrejski, Albanski, srpski, Franscuski, Francuski, Nizozemski, Švedski, Poljski, Španjoslki, Talijanski, Portugalski, Hrvatski, Danski i Mađarski. Poglavlja 1, 20 I 25 prevedena su na mnogim drugim jezicima.  NASTAVIMO S PRIJEVODOM KNJIGE ZNANJA

  Ako vi, ili netko koga poznate, govori jezik na koji Knjiga Znanja još nije prevedena, možda biste vi ili vaš prijatelj mogli razmotriti njeno prevođenje. To bi bila besplatna razvojna pomoć ljudima koji govore taj jezik. To bi bila besplatna razvojna pomoć prijateljima koji govore taj jezik. Radi provjere da li je prijevod u tijeku, a ako nije, radi pribavljanja dopuštenja i upute, potrebno je kontaktirati Fondaciju u Istanbulu izravno (network©dkb-mevlana.org.tr)

  PROUČAVAJMO ZAJEDNO  >   
  If you want to order the KNOWLEDGE BOOK

  tel. 091 37 37 737
  e-mail   knjiga.znanja@gmail.com  

  The hard cover purple book costs 100€ (value in pounds, on the day of purchase). P&P not included.

  Uvodna predavanja
  Događanja
  Novosti