Naši Prijatelji,

Knjiga Znanja prevedena je na naš jezik 2013. i naša se studiranja nastavljaju punom brzinom kao treninzi iz Knjige Znanja i programi seminara.

Ta studiranja uključuju redovite tjedne treninge i besplatne javne seminare na kojima se Knjiga Znanja čita i objašnjava poruku po poruku.

Naša je svrha i otkriti dubinu značenja ovih poruka i pomoći u napretku svijesti čovječanstva refleksijama energije.

Na taj način, mi provodimo programe služenja ljudskom biću u njegovom nastojanju da postigne visoku svijest o vrijednostima Čovječanstva, kao i programe za podršku našoj umornoj zemlji u njezinoj potrebi za obnavljanjem pročišćavanjem negativnosti putem refleksija pozitivne energije.

Za brzo napredovanje svijesti, možemo savjetovati SVJETLO kao uvodnu knjigu za KNJIGU ZNANJA i OD SVEMIRA SVIJETU kao Priručnik.

Hrvatski prijevod knjige u formatu za studiranje - format svezaka (686 stranica) trenutno je dostupan svim prijateljima.

Svi ljudi širom svijeta mogu naručiti primjerak Knjige Znanja na hrvatskom jeziku.

Za više informacija o našim seminarima i programima treninga, možete nam poslati email: info@knjigaznanja.com.hr ili posjetiti kontakti stranicu za provjeru ima li studiranja na vašem području.


  • SVA uvodna predavanja o Knjizi Znanja su besplatna i otvorena za javnost. Čut ćete osnovne informacije o Knjizi i njezinom programu planetarnog ujedinjenja. Oni koji žele dobit će na dar i Uvodni Komplet koji se sastoji od 3 poglavlja Knjige Znanja, i tako moći iskušati njezinu energiju i informacije.