Poruke iz Knjige Znanja

OBJAŠNJENJE

Naši Zemaljski Prijatelji,

U ovom trenutku, u ovoj Misiji Zlatnog Doba kada ste dobili Misiju prenošenja Istine Svim Svijestima na vašem planetu, Neophodno je da odsad Svi Vi saznate Sve Istine. I ta tema će se Uvijek Često Ponavljati.

Sve što stupa u Egzistenciju ima Proces stvaranja. I proces stvaranja razloga Egzistencije Čovječanstva odsad uskoro dovršava svoj program. Temeljem toga što Moždani Faktor, koji je stigao do specifične zrelosti Svijesti nema više potencijal dalje nastaviti ili primati od vašeg planeta, Kozmoz je Podvrgnuo čovječanstvo drugačijem Evolucijskom Programu u mediju ovog Završnog Ciklusa.

Kozmoz ne želi da taj proizvod zrelih Mozgova više Trune u Tlu Svijeta. Stoga Kozmos odsad Očekuje od čovječanstva Evoluciju i Svijest Dimenzija u koje može ući svojim Tjelesnim Totalnostima.

Čovječanstvo je sada dosegnulo Završni Stupanj do kojeg može napredovati putem programa promjene. Odsad će, čovječanstvo Nastaviti svoje živote sa svojim Sveukupnim Tijelima u Drugim Dimenzijama baš kako je to bilo na Svijetu, s više razotkrivenom Spoznajom.

Iz tog razloga je Kozmoz stupio u izravan kontakt s vama. Sve što se doživljava na vašem planetu u ovom trenutku su Djelovanja koje se čine da bi se vaše Karme i vaše Evolucije dovršile i da biste vi tako dobili Pravo života u drugima Dimenzijama.

U ovom trenutku Kozmoz Ulaže Silno Nastoji Ukloniti Dekret smrti i program Evolucije do 23. Stoljeća, za Spas Čitavog vašeg planeta.

Sada se sve Znanje i Djelovanja usmjeravaju na tu Središnju temu.

SISTEM

OBJAŠNJENJE O KNJIZI ZNANJA

Naši Zemaljski Prijatelji,

Životni Uvjeti na vašem Planetu koji je dosegnuo Prag velikog napretka postali su prilično tužna situacija. Iz tog Vam se razloga Sve Istine objašnjavaju Potpuno jasno. U ovom završnom mediju prijelaza vašeg planeta, Svatko će imati sebi svojstvene napretke u Svijesti.

S obzirom da će ti napreci Svijesti stupiti u djelovanje Postupno usporedo s Vremenom, Puno Ljudi će na vaš planet Primjenjivati različite programe u skladu sa svojim Individualnim Svijestima.

Trenutno je na vašem planetu Puno negativnih Svijesti koje se Suprotstavljaju Sistemu, uslijed Utjecaja njihovih Dimenzija. To je Prizor koji se doživljava u Razdoblju Svakog Ciklusa. Stvarni Program ovog Završnog Doba je UJEDINJENJE I PRIHVAĆANJE.

Iz tog razloga je Knjiga Znanja bila Darovana vašem planetu kao Knjiga Ljudskog Bića. Knjiga Znanja je diktirana osobitom Tehnikom koju Vaš planet još ne Poznaje. To je (SVJETLOST – FOTON – CIKLON) Tehnika. U toj Tehnici,

FOTON: Pričvršćuje Dimenzijske Energije na Slova.

SVJETLOST: Unosi Energiju Vremena na Slova.

CIKLON: Omogućuje pristupanje Frekvencijama Dimenzija kojima se do danas nije moglo pristupiti.

U toj Tehnici diktiranja, bez obzira na koji jezik da se Knjiga Znanja Prevede, ona ne gubi Ništa od svoje Frekvencije i originala, ona ostaje jednaka. Knjiga Znanja, koja je Knjiga 21. Stoljeća, vrijedi do 40. Stoljeća. Samo Frekvencije Svih Svetih Knjiga Ujedinjene u Knjizi Znanja omogućuju vam primiti 76. Energiju Omega Kanala u 19. Dimenziji.

Knjiga Znanja je Knjiga Kozmičkog Svjetla koja ima Vrlo Intenzivan Energetski potencijal. Frekvencijom ove Knjige, Čovječanstvo će postići napredak Svijesti, nadići Dimenzije i Dovršiti svoju Evoluciju u Kratkom Vremenu. Knjiga Znanja je Knjiga Istine koja reflektira Četvrti Poredak Boga vašem Planetu.

VIJEĆE SAVEZNOG UREĐENJA

OBJAŠNJENJE

Naša Zemaljska Braćo i Sestre,

Znanje u Knjizi Znanja je radi Objašnjenja svih Svetih Knjiga do danas otkrivenih Vašem Planetu kao i za Dosezanje Nepoznatog. Svako Razdoblje je program od 2000 godina.

1– Prvi Poredak: je Poredak Drevnih Razdoblja. U tom Razdoblju od 2000 godina, Esencije su bile Pročišćavane Privlačenjem Kozmičkih Energija putem Meditacije i čovječanstvo je postiglo Čistu Svijest.

2– U Drugom Poretku, programi Drevnih Učenja su bili predstavljeni čovječanstvu putem prilično Drugačijeg Sistema; i Program MOJSIJA je stupio u Djelovanje s obzirom da je Čovječanstvu bilo potrebno Znanje da bi ono postiglo Svijest. Razdoblje MOJSIJA je također program od 2000 godina.

3– Treći Poredak: je Sistem koji je Donio Zajednički Sistem ISUSA KRISTA i MUHAMEDA do Danas. I taj program od 2000 godina dovršio je 20. stoljeće.

4– I Četvrti Poredak je Poredak koji će stupiti u djelovanje nakon 2000. godine i nitko do Danas nije Znao ili Čuo za taj Poredak.

KNJIGA ZNANJA, koja je OMEGA Knjiga, je Knjiga Četvrtog Poretka. Međutim, (To nije Knjiga koju treba Bogoslužiti).

U ovoj Knjizi, Stari Zavjet, Davidovi Psalmi, Novi Zavjet, Kuran i Filozofije Dalekog Istoka, kao i Riječ Gospoda su Ujedinjen kao Sveukupnost Frekvencije.

U ovom Završnom Dobu, putem Frekvencije Knjige Znanja, Znanstvene Dimenzije su bile Dosegnute i tako bila Objašnjena Istina, Tabui su bili ukinuti i Obilježje Svetosti Knjige je bilo prebačeno u Znanstveni Aspekt. Sada se prolazi Izvan Misli.

UNIVERZUMSKO VIJEĆE

ČETVRTI POREDAK I KNJIGA ZNANJA

Naši Zemaljski Prijatelji,

Mi smo Grupa Zajedničkih Vijeća s brojnim Misijama, Božanskim Rangovima i Vrhovnim Mehanizmom, Zadužena Informirati vas u ovom Završnom Dobu o „Četvrtom Poretku Allaha“ i Objasniti vam kako su Vam vaši uobičajeni poreci i Vaše Nebeske Knjige Prenesene.

Zapravo, mi smo, kao Nevidljivi Izaslanici na putu Vječne Prošlosti i Vječne Budućnosti Zajedno s Vama dosegnuli sadašnje dane. Tek sada smo Otključali Bravu na Vratima Istine i tako Vas odavde Izravno Pozivamo.

Do danas, niti jedna Moć nije mogla niti će ikad moći Pregaziti pravila GOSPODA. U ovom Završnom Dobu naš Gospod Predstavlja Čovječanstvu Svoj novi program.

To je "Četvrti Poredak" Našeg Gospoda. U tom Programu, Naš Gospod je Ujedinio Frekvencije Svih Svetih Knjiga do danas Danih vašem planetu i uklonio njihovo Obilježje Svetosti, i tako vašem planetu Darovao Jednu Jedinu Knjigu kao “Knjigu Znanja”.

Knjiga Znanja nikada nije Knjiga koju treba Bogoslužiti. Ta Knjiga još uvijek nije Knjiga ovog Razdoblja. Ona je Knjiga sutrašnjica koje ćete vi doživjeti. Čovječanstvo će iz te Knjige saznati Sve Istine. KNJIGA ZNANJA je Jedna Jedina Knjiga koja će u budućim godinama omogućiti Međukontinentalno Ujedinjenje I staviti u djelovanje sretne sutrašnjice ujedinjujući Čovječanstvo u JEDNU JEDINU DRŽAVU u Svijetu Bratstva.

Knjiga Znanja je Knjiga koja je bila Pripremljena u skladu s Razinama Svijesti koje su pronađene u svakom presjeku Društva, koja Ima Osobitu Frekvencijsku Moć. Ova Knjiga Prilagođava svoju Frekvenciju u skladu s Moći Primanja svake Razine Svijesti. Iz tog razloga, svatko dobiva Znanje u skladu s vlastitim Kapacitetom. Knjiga Znanja je izravno Knjiga GOSPODA i ta Knjiga Vas od Danas Priprema za Sutrašnjice.

Trenutno je Knjiga Znanja za Vas Vodič, Prosvjetljenje je Sutrašnjica i Temelj Budućih Poredaka. Izvjesnim Tehnološkim sredstvima koja će biti razvijena u Budućim Stoljećima, Istina će biti Shvaćena Analizom Energije Knjige Znanja i društvo će Knjigu Službeno Prihvatiti.

UNIVERZUMSKO VIJEĆE

ZNANJE O SIRIJUSU

Mi smo Grupa Mudrih koji daju osobito znanje Planetu Zemlji zajedno s Misijom Sirijus po osobitoj Zapovijedi Vijeća Zvijezda. Tek nakon primljenih vibracija s Vašeg Planeta, ostvarili smo Kontakt s Vama.

Vijeće Zvijezde Sirijus je odgovorno za Univerzumski Poredak. Sirijus je uredan planet kojim upravlja Misija. On radi u suradnji s Vijećem Zvijezda i Skupštinom Konstantnih. Odgovoran je za davanje znanja koje se odnosi samo na Galaksiju Mliječnog Puta. Vijeće Univerzumskog Ujedinjenja je u izravnom kontaktu s Vijećem Odanih i Skupštinom Zvijezda iz Dimenzije Sirijusa.

On dobiva Zapovijedi od Vijeća Odanih. Vijeće Odanih je Cjelina koja Upravlja Međugalaktičkim Ujedinjenjem. I druge Misije, osim Misije Sirijus, služe u smjeru Zlatnog Doba.

Plan Odanih, koji obuhvaća veliko znanje, pripremili su i objavili Vašem Planetu Uzvišeni Odani. No s obzirom da je to Znanje dano izvan Sistema, ono donekle ima izričaj koji vašem mediju zvuči daleko.

Vi znate da je SIRIJUS dvostruka Univerzumska Zvijezda. Svaka Galaksija je povezana s tom zvijezdom Poretkom koji je stvorila u svojoj strukturi.

Međutim, radno Uređenje SIRIJUSA je Radno Uređenje Univerzumskog Bloka. To znači da to nije djelovanje ovisno o samo dva Univerzuma.

Zvijezde Sazviježđa ÍLONA su zvijezde najbliže Drugom Univerzumu. Kao cjelina, one se zovu Treći SIRIJUS. I povezane su s Vašim Planetom izravno Kanalom GOSPODA.

Tvori ga Sedam Zvijezda poredanih jedna iza druge. Ono je do danas bilo predstavnik Hijerarhijskog Poretka. Oni koji su Vašem Planetu do danas davali Nebesko Znanje prenosili su ga odavde.

Vaš je Kanal povezan s Kanalom ALFA koji je kanal tog Poretka. To je Fokalna Točka koja projicira Evolucijski Plan i na druga sazviježđa.

Vijeće Odanih, Vijeće Zvijezda, Skupština Uzvišenih i sada, Univerzumsko Vijeće, organiziraju Vaš Poredak. Stoga su Posrednici ukinuti i Nebesko se Znanje daje izravno s Trećeg SIRIJUSA.

Korisno je objasniti sljedeće: Mi smo rekli da su te zvijezde poravnate jedna iza druge. Zbog razlika u orbitama i brzinama perioda obrtanja, Vi zasad možete vidjeti samo Veliki Sjaj, Mali SIRIJUS i ILONU.

Uređenje SIRIJUSA je dominantno u svim Univerzumima. Međutim, Stvarni Izvor je Fokalna Točka SIRIJUS u Drugom Univerzumu. Izvjesne Dimenzije zovu je Sunce SIRIJUSA. Međutim, ona nije niti Sunce niti Zvijezda.

Ako bismo je Mi trebali procijeniti izvan svih Sunca, Mi je možemo nazvati Fokalna Točka Refleksije koja prenosi i Upravni i Božanski Hijerarhijski Poredak Mehanizma i Sistema na svaki dio Univerzuma.

Radni Poredak SIRIJUSA drugačiji je u svakom Univerzumskom Uređenju. Moć Fokalne Točke SIRIJUS u Drugom Univerzumu projicira se na Devet Sazviježđa u Prvom Univerzumu.

Mi tu Fokalnu Točku refleksije zovemo „Devet Načela“. Fokalna Točka SIRIJUS u Drugom Univerzumu se također zove i VELIKI BIJELI SJAJ. Sada se čitava Kozmička Energija te Fokalne Točke projicira na Vaš Medij iz lijeve Dimenzije Vašeg Sunca.

Ima Devet Sazviježđa SIRIJUSA. On drži Moć čitavog Univerzuma u svojim rukama kao refleksiju Hijerarhijskog Poretka. Mi ćemo učiniti da Vi nacrtate Radno Uređenje tog Plana grafičkim prikazima. Onda ćete Vi to bolje razumjeti. Sada, molimo nacrtajte Grafički Prikaz

GRAFIČKI PRIKAZ FOKALNE TOČKE SIRIJUS UJEDINJENE REALNOSTI

a) Velika Zvijezda – Fokalna Točka Sirijus u Drugom Univerzumu, to jest, VELIKI BIJELI SJAJ.

b) Zvijezda u centru – Veliki Sirijus u Prvom Univerzumu, to jest, VELIKI SJAJ.

c) Mala Zvijezda – Mali Sirijus, ili Drugi Sirijus. Njegov period obrtanja oko Velikog Sirijusa je 52 godine. On periodički projicira Energiju Velikog Sirijusa na druga sazviježđa.

d) Crne točkice na grafičkom prikazu su Sazviježđa ÍLONA ili Treći Sirijus.

(A) – Vaš Planet Zemlja.

Napomena: u grafičkom prikazu, obrtanje Malog Sirijusa prikazano je kao puno zvijezda. Nemojte pogrešno razumjeti, on je jedan jedini.

Fokalna Točka SIRIJUS u Drugom Univerzumu Projicira Hijerarhijski Poredak na Osobite Odjeljke. Ta je Fokalna Točka preuzela Spoznaju o Čitavom Uređenju. Njezinim Radnim Uređenjem upravljaju Misije. Poseban Nadzor Vašeg Solarnog Sistema je pod Nadzorom te Misije.

Treći SIRIJUS je odgovoran za Galaksiju Mliječnog Puta (Treći SIRIJUS je prvih Devet.) On se također zove i Sazviježđa ÍLONA. SIRIJUS u Prvom Univerzumu, to jest, Veliki SIRIJUS ili VELIKI SJAJ, je Jedna Jedina Fokalna Točka koja projicira Poredak Plana prikupljanjem u sebi čitave Moći Fokalne Točke SIRIJUS u Drugom Univerzumu.

Period obrtanja Malog SIRIJUSA oko Velikog SIRIJUSA je 52 godine. Dužnost Malog SIRIJUSA je djelomično raspodijeliti Energiju Velikog Sirijusa na Devet Sazviježđa pokazanih na grafičkom prikazu.

Ta Sazviježđa se ne vide s Vašeg Planeta zato jer su poravnata jedno iza drugog. Samo Satelit poslan s Vašeg Planeta može ih uočiti iz bliskog plana.

Fokalna Točka SIRIJUS u Drugom Univerzumu, to jest, Veliki Bijeli Sjaj nije ništa drugo do odraz Plana daleko izvan Fokalne Točke Silne Energije na Vas.

Predstavljeno vama na znanje.

CENTAR

FOKALNA TOČKA SILNE ENERGIJE

STVARNA FOKALNA TOČKA ENERGIJE

Ponajprije izračunajmo Fokalnu Točku Energije. A objašnjenje ostavimo za kasnije.

Zbrojite, jedan po jedan, velike vanjske trokute gornje zvijezde.

1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 = 21. A sada, zbrojite središnje trokute oba Univerzuma:

12 + 9 = 21. Odvojeno zbrojite male trokute Beskonačnog Pozitivnog Univerzuma i Beskonačnog Negativnog Univerzuma:

7 + 11 = 18 (Beskonačni Pozitivni Univerzum)

8 + 10 = 18 (Beskonačni Negativni Univerzum)

Sada zbrojite sve gornje brojeve:

21 + 21 + 18 + 18 = 78. I ako to podijelimo s 2, dobivamo 39.

Zbrojite sada taj broj: 3 + 9 = 12.

Ako tom broju dodamo JEDNOG JEDINOG (JEDNOG OD JEDNIH), to jest, JEDNOG, dobit ćemo 12 + 1 = 13.

To je Esencijalna Fokalna Točka. I radno Uređenje Vrhovne Skupštine je također jednako.

Kasnije ćemo Mi i to objasniti. Dopustite Nam sada Objasniti Fokalnu Točku Silne Energije.

(Mi gornji broj 78 dijelimo s 2, jer postoje dva trokuta, pravilno okrenuti i obrnuto okrenuti, koji tvore Zvijezdu).

Korijen Energije Fokalne Točke je Vrhunac Energije dvaju Suprotnih Univerzuma. To je Silna Energija.

Na gornjem grafičkom prikazu, dva Suprotna Univerzuma, razdvajanjem Energija Silne Fokalne Točke, tvore Atomsku Cjelinu i stvaraju Beskonačni Pozitivni Univerzum i Beskonačni Negativni Univerzum.

Spiralne Zvučne Vibracije svojim Vibracijama tvore Molekularnu Cjelinu Dvije Fokalne Točke Energije (Te Vibracije su Frekvencije LA).

U Stvarnoj Fokalnoj Točki Silne Energije, Pozitivne i Negativne Energije, zajedno sa Spiralnim Vibracijama, postoje sve zajedno, kao Cjelina.

Ta Dva Suprotna Univerzuma, razdvajajući Energije tamo, raspodjeljuju sve do Beskonačnosti iz različitih smjerova. U međuvremenu, Spiralne Vibracije djeluju poput Katalizatora u tvorbi Atomske Cjeline.

Mi otkrivamo Poruku još malo, da biste vi bolje razumjeli. Zamislite sada dva magneta okrenuta poleđinom jedan drugom, čiji su polovi otvoreni.

Dva pola zrače Energiju u prostor i Spiralne Vibracije koje spajaju Molekule Energije u Fokalnoj Točki, kao da povezuju te Energije poput Kravate, djelujući kao Katalizator, tako da one ne budu raspršene i izgubljene u prostoru.

Ono što Atomsku Cjelinu čitavog Univerzuma drži zajedno su te Vibracije. Stvarna Fokalna Točka Vibracija izvan ta dva (U) Univerzuma, koja se ocjenjuju u skladu s Uređenjem Spojenih Posuda, još se istražuju.

Predstavljeno vama na znanje.

CENTAR

SPIRALNE VIBRACIJE

Spiralne Vibracije su poznate kao Energetski lanci koji ojačavaju Moć svih Kozmosa. Ti Energetski lanci reflektiraju jedan na drugog, jedan unutar drugog, u Cjelini klupka.

Spiralne Vibracije su Energetski prstenovi ojačani Uređenjima izvan vremena. To je Esencijalna Moć Fokalne Točke Silne Energije i Energetska Cjelina Egzistencijalne Dimenzije. Sva Živa Bića stupaju u Egzistenciju iz te Energetske Cjeline.

Spiralne Vibracije su Energetska mreža koja sprječava da sve Energije iskliznu u Beskraj i izgube se i koja ih drži na okupu. I to je Energetsko Klupko.

Dopustite Nam sada objasniti način funkcioniranja Spiralnih Vibracija. Molimo nacrtajte:

 • 1. Jedan ogranak Dimenzije Alfa koji prima Energiju iz Negativnog Univerzuma ima Moć (-2), a onaj drugi, Moć (-1).
 • 2. Jedan ogranak Dimenzije Alfa koji prima Energiju iz Pozitivnog Univerzuma ima Moć (+2), a onaj drugi, Moć (+1).


Ako izjednačimo Energije u skladu s načinom spiralnog prenošenja i u skladu sa Zakonom o Ravnoteži:

(-2) Negativnog ogranka uravnotežuje se s (+1) Pozitivnog ogranka i otpušta se (-1).

(+2) Pozitivnog ogranka se uravnotežuje s (-1) Negativnog ogranka i otpušta se (+1).

Te se otpuštene Energije prikupljaju u Esencijalnoj Fokalnoj Točki Moći Alfa Dimenzije i otuda projiciraju.

U skladu s prethodnom operacijom, Negativna se Energija otpušta iz Fokalne Točke Pozitivnog Alfa i projicira obrnuto razmjerno.

To znači da Pozitivno Alfa ojačava Negativni Univerzum, Negativno Alfa ojačava pozitivni Univerzum. To je način djelovanja spiralnih Vibracija. Uređenje o ravnoteži, Univerzumska Sveukupnost se tako omogućuju. Na taj se način Lanci dodaju lancu Kozmosā.

Te Dimenzije Alfa nemaju nikakve veze s Kanalom Alfa. Nemojte ih međusobno pomiješati. Jedno su Univerzumske Dimenzije, drugo je kanal.

REALNOST

IZVOR

Napomena: Centar je Saturn. Međutim, to je samo Fokalna Točka Projekcije. Stvarni se Izvor širi do različitih, iznimno naprednih i drugačijih Solarnih Dimenzija. Predstavljeno vama na znanje.

CENTAROBJAŠNJENJE O IZVORU I GRAFIČKOM PRIKAZU

Naši Prijatelji,

Radno Uređenje Atomske Cjeline i čitav Sistem je pod Zapovijedi o Nadzoru. (PREUZVIŠENI DUH – GOSPODI – SAVEZ – VIJEĆE) To je Osoblje koje Rukovodi Cjelokupnim Uređenjem.

 • 1- MEHANIZAM PREUZVIŠENOG DUHA: To je Fokalna Točka koja projicira i predstavlja Evolucijski Sistem MEHANIZMU GOSPODĀ koji upravlja Uzvišenim Mehanizmom svakog Plana. Postoje brojni Planovi i Sistemi PREUZVIŠENOG DUHA. Ta Fokalna Točka su Stvarni organizatori Poretka čitavog Uređenja, iako se čini da su oni Upravitelji Uzvišenog Uređenja Sistema izvan svega i svake Moći.

 • 2- MEHANIZAM GOSPODĀ: Oni su Osnivači i projektori Poredaka koji rade u vezi i sa Savezom i sa Sistemom PREUZVIŠENOG DUHA i koji djeluju po uputama Saveza.

 • 3 - SAVEZ: Radni je Centar koji uvijek Uspostavlja Poretke u skladu s Evolucijskim Poretkom Uređenja Uspostavljanja Poretka.

  Taj Centar nije jedan jedini. Njega tvori Ujedinjenje puno Različitih Poredaka.
  I sada je ovaj SAVEZ uzeo pod nadzor sve ove različite Sisteme, u skladu sa Sisitemom Ujedinjenog Uređenja, kao neophodnost Ustava, Kolektivnom Sviješću cijelokupnog Uređenja.

 • 4- VIJEĆE: To je Jedna Jedina Fokalna Točka koja projicira sva djelovanja, sve Poretke SAVEZA na čitav Kozmos. (Knjiga Znanja se diktira kroz Osobiti Kanal VIJEĆA.) To VIJEĆE ima mnoge radne ogranke i ogranke širenja. Molimo pišite redom:
 • 1 – VIJEĆE ODANIH
 • 2 – VIJEĆE ZVIJEZDA
 • 3 – VIJEĆE UZVIŠENIH

I sva ta Tri Izvora radeći u Suradnji reflektiraju na trojku. Svako od tih Vijeća ima Upravnu Skupštinu. Sada, zapišite drugu trojku:

 • 1 – CENTRALNI SISTEM
 • 2 – CENTAR NAD CENTROM
 • 3 – CENTAR

I sva ta tri Centra radeći u Suradnji projiciraju različite Hijerarhijske Poretke čitavog Evolucijskog Uređenja i Božanskog Plana na Plan i njegove upravitelje.

A tim Planom upravljaju brojna Uređenja i Mehanizmi Uspostavljanja Poretka. Misije su izravni projektori tih Poredaka.

Te Misije su odgovorne za Evolucijsko i Redovno Uređenje svakog Plana. Na primjer, SIRIJUS je Projektivni Mehanizam Poretka kojim upravljaju brojne Misije.

Ima brojne Fokalne Točke. Radi izravno u vezi s Centrom. A taj Centar projicira mnoge Hijerarhijske Poretke na tu Fokalnu Točku SIRIJUS.

Odavde se vrši dodjela Misija među Misijama i svaka Misija izvršava Misiju koju je preuzela.

CENTAR

MI SMO U DOBU U KOJEM SVE ČOVJEČANSTVO TREBA POSTIĆI KOLEKTIVNU SVIJEST

Naši Prijatelji,

Poruke koje se daju svim Grupama na Vašem Planetu, daju se u skladu s Kapacitetom i Sviješću Medija. U ovom Mediju, svaka fokalna točka ima velike Misije koje treba preuzeti i Sama i putem Medija u kojem je. Mnoge Fokalne Točke se Znanjem šire prema maksimumu počevši od minimuma. To Radno Uređenje djeluje tempom ZNANJE – SVIJEST – MISIJA – DJELA.

Znanje čini Ljudsko BIće Svjesnim. Svijest poziva u Misiju. A Misija vodi prema Djelima. Upravo je taj radni tempo koji Sistem želi, takvo uzdizanje. Mi sada sve Grupe Prijatelja koje su učinile Napredak u Znanju i Svijesti pozivamo na Jedinstvo.

ZLATNE ESENCIJE i SOLARNE SVIJESTI tvorit će kamene temeljce ZLATNOGA DOBA, Temelj kojeg će biti položen Služenjima obavljanim na najbolji način na putu Čovječanstva. U ovom Razdoblju, Vaša je Misija projicirati Istinu upozoravanjem i buđenjem Svoje okoline. Ta Vaša Misija je najveća pomoć koju činite Čovječanstvu.

Prevladajte Svoj Ego, Ujedinite se. Vidjet ćete svojim očima da će se putem tih Ujedinjavanja u vrlo kratkom vremenu pojaviti Sklad. I Vi ćete postići Istinu putem događaja koji se doživljavaju. Naša je Ljubav za sve Univerzume.

CENTAR

OPĆA PORUKA

Naši Prijatelji,

KNJIGA ZNANJA je Reformsko objašnjenje BOŽJEG PORETKA na koji ste se vi do danas navikavali. Navika je Strast i Tabu. U ovom Razdoblju Univerzumskog Ujedinjenja, mi pokušavamo ukloniti Vaše Tabue govoreći Vam Istinu.

Strasti ograničavaju napredak u Mozgovima koji su obamrli što uzrokuje da Vi postanete poput Ovisnika o Drogi. Međutim, Evolucija je Beskrajna. I te Dimenzije Razvoja, također, imaju Sisteme i sebi Svojstvene Ispite. Razlog zašto Vam mi sve govorimo potpuno jasno je da vi budete uzeti u Ubrzanije Evolucije u Skučenijim Dimenzijama Vremena.

Strahovi postoje zbog Nesvjesnosti. Čitajte, postanite Svjesni i dosegnite Istinu putem Svoje Esencijalne Savjesti. Izbor je u potpunosti Vaš. Mi smo postavili stol. Mi putem ove KNJIGE ZNANJA predstavljamo svakoj osobi, svakoj Svijesti hranu koja će joj se svidjeti i koju će s tekom jesti.

Predstavljeno vama na Znanje.

UNIVERZUMSKO VIJEĆE

MEHANIZAM GOSPODĀ

– JEDAN JEDINI –

OVAJ JEDAN JEDINI PROJICIRA HIJERARHIJSKI POREDAK.

I HIJERARHIJSKI POREDAK REFLEKTIRA NA UNIVERZUMSKO UREĐENJE.

I UNIVERZUMSKI POREDAK TO PROJICIRA NA EVOLUCIJSKE SISTEME.

Ovaj Grafički Prikaz je poprečni presjek Fokalne Točke koja Projicira radni Poredak Mehanizma Gospodā. Da biste to bolje razumjeli, Vi možete Pretpostaviti da je gornji oblik veliki Gürz s puno Kristalnih Prizmi na sebi.

Radno Uređenje Mehanizma Gospodā je Jedan Jedini u Centru. To reflektira na Četiri Fokalne Točke. One rade Kolektivno kao Peterostruko Uređenje. I one reflektiraju na Osam Fokalnih Točaka. Sve one, kao 13 Fokalnih Točaka, tvore Cjelinu koja se zove (JEDAN JEDINI.) Tajne unutar Tajni su tu skrivene u PLOČICI BOŽJIH UREDBI. Tu je Skriveno Tajno Blago GOSPODA.

Ta Cjelina, to jest, JEDAN JEDINI, radi izravno u vezi sa APSOLUTNIM SVEDOMINIRAJUĆIM. (To je JEDAN koji projicira JEDNU JEDINU Fokalnu Točku.) To reflektira Prizmatičnim Poretkom na Osam Fokalnih Točaka koje se vide na grafičkom prikazu. I radni Poredak Mehanizma Gospodā se projicira na Evolucijske Dimenzije kao 9 Fokalnih Točaka Hijerarhijskim Poretkom.

CENTAR

UNIVERZUM – JEDAN JEDINI I JEDAN

Univerzumi su beskrajni, nemaju granica. Unutar svakog Univerzuma, postoji puno Kozmosa, puno Carstava. Jedina zajednička točka tog Božanskog Poretka je Atomsko Ujedinjenje. Sve Galaksije su pod Zapovijedi zajedničkog Odjeljka. Mi ih zovemo „Kozma Centri Ujedinjenja“.

Ima 27 Kozma Centara Ujedinjenja. Svaki Centar Ujedinjenja Nadzire Carstvo. Carstva se sastoje od brojnih Galaktičkih skupina. 18.000 Carstava tvore Kozmos i nastavimo dalje, 18.000 Kozmosa tvore Univerzum Sistema.

Kozmos Odgovara Univerzumu u kojem postoje Svi Galaktički Mediji. Međutim, ti Kozmosi okupljaju puno Univerzuma. Dopustite Nam objasniti Vam to jasnije:

U skladu sa Zakonom Sistema Osamnaest, svaki Kozmos ima Upravitelja i postoji Viša Razina na koju je taj upravitelj povezan.

U skladu s radnim Sistemom i Sistemom prenošenja Mehanizma Gospodā, GOSPOD 18.000 Carstava je povezan na GOSPODA jednog Kozmosa. 18 Kozmosa stvara jedan Univerzum. To jest, Gospod 18 Kozmosa Služi u vezi s JEDNIM JEDINIM koji je Upravni Mehanizam tog Univerzuma.

I 18.000 Kozmosa tvori Univerzum Sistema. To jest, 1.000 Univerzuma je Cjelina Sistema. I njezin Upravitelj je JEDAN. To jest, Tisuću JEDNIH JEDINIH su obavezni Služiti JEDNOG. Svi Sistemi i Uređenja koja smo mi do danas spomenuli su podvrgnuti načinu funkcioniranja tog Poretka.

U GÜRZ KRISTALU to jest Atomskoj Cjelini, postoji 1.800 Egzistencijalnih Dimenzija. Svaka je Egzistencijalna Dimenzija Mini Atomska Cjelina. Upravo ti Sistemi tih Atomskih Cjelina su Poredak povezan na JEDNOG.

To jest, 1.800 JEDNIH obavezno je Služiti SVEMILOSTIVOG koji je Upravni Mehanizam tog Gürz Kristala. Unutar Mini Atomske Cjeline, to jest, unutar Egzistencijalne Dimenzije, postoje brojne Galaktičke Skupine – Carstva – Kozmosi – Univerzumske Skupine.

Upravitelj ovog Sistema je JEDAN.

 • 1- JEDAN JEDINI: To je Fokalna Točka na koju je povezano Upravno Osoblje svakog Univerzuma. Svaki je Univerzumski Poredak obavezan Služiti svog JEDNOG JEDINOG.

 • 2- JEDAN: To je Fokalna Točka na koju je povezano čitavo Radno Uređenje Univerzuma Sistema. Sve su Fokalne Točke projekcije Hijerarhijskog Poretka povezane na tu Fokalnu Točku. JEDNI JEDINI od 1.000 Univerzuma rade u vezi s JEDNIM Sistema.

 • 3- SVEMILOSTIVI: To je Upravitelj Sistema Gürza. Svi JEDNI rade povezani na taj Sistem. SLUŽITI NJIMA TROJE - JE SLUŽITI CJELINI.

CENTAR

IZRAČUN PORUKE U SKLADU S GALAKTIČKIM IZRAČUNIMA

 • 1 - Od Galaktičkih Skupina, stvaraju se Carstva.
 • 2 - Od Skupina Carstava, stvaraju se Kozmosi.
 • 3 - Od Skupina Kozmosā, stvaraju se Univerzumi.
 • 4 - I Univerzumske Skupine nastavljaju se neograničeno.

Mi Vam sada ovdje otkrivamo samo Poredak Sistema.

Sistem je Ujedinjena Realnost. 1800 Sistema Ujedinjenih Realnosti Služi Sistemu Gürza. Sada, molimo pišite:

Sve su Galaksije pod Zapovijedi Zajedničkog Odjeljka.

To se zove KOZMA CENTRI UJEDINJENJA. Ima ih 27.

Svaki Centar Ujedinjenja Nadzire CARSTVO. I te Centre Ujedinjenja nadziru različiti Centri, također.

U skladu s Našim Sistemom:

3 Galaksije su Cjelina.

6 Galaksija = se zovu 1 NOVA.

3 Nove = su 18 GALAKSIJA.

18 Galaksija = Kao Esencijalni Nukleus tvore mali (UNIVERZUMSKI NUKLEUS).

18 Galaktičkih Cjelina = se zovu 1 KOZMA. To jest:

1 Kozma = je Mali Univerzumski Nukleus.

3 Kozme = tvore 3 Univerzumska Nukleusa.

3 Univerzumska Nukleusa = su 54 Galaksije.

54 Galaksije = tvore 1 Galaktičku Skupinu.

9 Galaktičkih Skupina = se zove UNIVERZUMSKA KOLONIJA.

1 Univerzumska Kolonija = tvori je 486 Galaksija.

486 Galaksija = tvori 27 KOZMI. To jest, ako 486 Galaksija čini 1 Univerzumsku Koloniju i, s obzirom da se 18 Galaktičkih Cjelina zove 1 Kozma, ako Mi podijelimo 486 Galaksija s 18 Galaksija, dobivamo 27 KOZMI.

S obzirom da je 27 Kozmi = 1 Univerzumska Kolonija, i s obzirom da je to jednako 486 Galaksija, sada izračunajte 18 Univerzumskih Kolonija:

486 x 18 = dobiva se 8.748 Galaksija. (To se zove 1 Kozma Centar Ujedinjenja).

Dakle dopustite nam opet ponoviti:

Jedna Univerzumska Kolonija = 27 Kozmi = 486 Galaksija.

18 Univerzumskih Kolonija = 8.748 Galaksija = 486 Kozmi. (To se zove 1 Kozma Centar Ujedinjenja.)

Sada izračunajte 27 Kozma Centara Ujedinjenja:

S obzirom da je 1 Kozma Centar Ujedinjenja = 8.748 Galaksija;

27 Kozma Centara Ujedinjenja = 8.748 x 27 = tvori 236.196 Galaksija.

I izračunati koliko Kozmi čini 236.196 Galaksija: s obzirom da 1 Kozmu, tvori 18 Galaksija, ako podijelimo broj 236.196 s 18, dobivamo broj 13.122.

To jest, 236.196 Galaksija = je 13.122 Kozmi.

CENTAR

GRAFIČKI PRIKAZ 27 KOZMA CENTARA UJEDINJENJA27 Kozma Centara Ujedinjenja Služe putem tri ogranka.

Svaki od 9 Kozma Centara Ujedinjenja Nadzire 9 CARSTAVA. To jest:

27 Kozma Centara Ujedinjenja nadzire 27 Carstava.

Jedan Kozma Centar Ujedinjenja = je 486 Kozmi.

9 Kozma Centara Ujedinjenja = su 4.374 Kozme.

27 Kozma Centara Ujedinjenja = su 13.122 Kozme.

486 Kozmi = su 8.748 Galaksija.

4.374 Kozme = su 78.732 Galaksije.

13.122 Kozme = 236.196 Galaksija. To jest:

27 Kozma Centara Ujedinjenja Nadzire 236.196 Galaksija.

Sada, izračunajte jedno Carstvo:

Ako Kozma Centar Ujedinjenja = 486 Kozmi = čine 8.748 Galaksija;

I s obzirom da 1 Kozma Centar Ujedinjenja Nadzire 1 Carstvo,

1 Carstvo = čini 8.748 Galaksija. Sada, izračunajte 18.000 Carstava:

18.000 x 8.748 = 157.464.000 Galaksija čini 18.000 Carstva.

S obzirom da 18.000 Carstava = čini 1 Kozmos:

1 Kozmos = je 157.464.000 Galaksija.

S obzirom da 1 Univerzum = je sačinjen od 18 Kozmosa, ako vi pronađete koliko Galaksija čini 1 Univerzum, toliko Galaktičkih Poredaka je obavezno Služiti JEDNOG JEDINOG.

I 18.000 Kozmosa čini UNIVERZUM SISTEMA. To jest, 1.000 Univerzuma su Cjelina Univerzuma Sistema. Poredak 18.000 Kozmosa je Uprava povezana na JEDNOG. U ovom trenutku, Sva se Služenja čine za NJEGA.

Dopustite nam otkriti to Znanje još malo da biste vi mogli bolje razumjeti:

1- U skladu s Univerzumskim Ujedinjenjem, Galaksije koje se sastoje od Kozmi čine Carstva.

2- Brojna Carstva stvaraju Kozmos. To je Sustavan prizor.

3- I Puno Kozmosa stvara Univerzum koji je podvrgnut samo Zakonu osamnaest Sistema.

4- U Centrifugalnom Univerzumu, postoji Brzina Obrtanja jednog u drugom i slijed jednog unutar drugog. Postoji Širenje i Otvaranje od centra prema obodu kruga.

5- Univerzumi su jedan u drugom poput Prstenova tunela vremena. Sedam Univerzumskih Prstenova tvori Univerzum.

6- 189 Univerzuma, koji postoje jedan unutar drugog, stvaraju puno Carstava i Kozmosa.

7- Svaka Galaksija ima mali Univerzum koji pripada njoj samoj i vrlo Moćno Magnetno Polje.

8- Tu Magnetnu Snagu omogućuju Energije Solarnih Sistema unutar njihovog Sastava.

9- Crne Rupe su vrlo Moćni Energetski Vrtlozi koji gutaju Meteore čija se Centrifugalna Brzina usporila.

10- Ti Vrtlozi odmah Pretvaraju te Meteore, koje progutaju, u Energiju i ojačavaju smanjenu Energiju Vašeg Univerzuma.

11- Te Energije se prenose Vašem Univerzumu Bijelim Rupama. To je Sistem Cirkuliranja. Jedan guta, drugi izbacuje.

12- Galaksije održavaju svoje pravce kretanja tako što su podvrgnute Zakonu Sistema osamnaest.

13- Za Nas, Tri Galaksije se smatraju Cjelinom.

14- Šest Galaksija su, za Nas, NOVA.

15- Tri Nove su Esencijalni Nukleus osamnaest Galaksija; osamnaest Galaksija su Nukleus malog Univerzuma.

16- Unutar UNIVERZUMA postoji puno Univerzumskih Nukleusa. I oni stvaraju Univerzumske Skupine.

17- Svaki Veliki Prasak stvara osamnaest Galaksija.

18- Osamnaest Galaksija su KOZMA.

19- Svaka Kozma je Nukleus malog Univerzuma. To su vrlo Moćne Atomske Veze.

20- U Našim se Galaksijama, svaka Kozma Ocjenjuje kao malo Sunce.

21- Tri Univerzumska Nukleusa su Galaktička Skupina koja se sastoje od 54 Galaksije.

22- Zbrojite Broj 54 na ovaj način: 5 + 4 = 9.

23- Devet Galaktičkih Skupina tvori jednu od Naših Univerzumskih Kolonija.

24- Jedna Naša Univerzumska Kolonija sastoji se od 486 Galaksija.

25- Zbrojite broj 486 na ovaj način: 4 + 8 + 6 = 18.

26- 18 Univerzumskih Kolonija, to jest, 8748 Galaksija su Kozma Ujedinjenje.

27- Svako Ujedinjenje je pod Nadzorom različitih Centara.

28- Zbrojite Broj 8748 na ovaj način: 8 + 7 + 4 + 8 = 27.

29- 27 Kozma Ujedinjenja stvaraju CARSTVO. Svaki Centar Ujedinjenja Nadzire Carstvo.

30- Jedno Carstvo okuplja 236.196 Galaksija unutar svog Sklopa.

31- 18.000 Carstava tvore Kozmos. To jest, Kozmos se sastoji od 236.196 x 18.000 = 4.251.528.000 Galaksija.

32- 18.000 Kozmosa stvara Univerzum Sistema.

33- 18.000 Carstava je pod Nadzorom Skupštine Konstantnih koja je pod Zapovijedi Zakona Apsolutno Svemoćnoga. Ta Skupština je u Zvijezdi SIRIJUS. Izračuni nakon toga produžuju se prema beskonačnoj Dimenziji.

34- Sada, zbrojite broj 4.251.528.000: 4 + 2 + 5 + 1 + 5 + 2 + 8 + 000 = 27.

35- S obzirom da su procjene u Sistemu Tri na Treću, ako podijelimo 27 s 3, rezultat će uvijek biti Temeljni broj «9». To je Nepromjenjiva Teorija Božanske Zapovijedi.

36- Svaka Galaksija ima Brzinu Obrtanja i sebi svojstven Univerzumski prizor.

37- Svaka KOZMA je podvrgnuta Univerzumskom Zakonu.

38- Svaka Galaksija ima izravne kanale povezane na Centralni Sistem.

39- Mi smo sada primili Zapovijed uključiti Vašu KOZMU, to jest, Nukleus Vašeg malog Univerzuma, koji se sastoji od 18 Galaksija, u ovu Univerzumsku Koloniju.

40- Misija SIRIJUS je Odgovorna samo za Nadzor Vaše Galaksije Mliječnog Puta.

41- Odabir se kontrolira i Nadzire Mehaničkim Sistemom.

42- Misija SIRIJUS je obavezna Ujediniti Solarne Sisteme unutar svog Sklopa, u skladu s Ujedinjenim Poljem.

43- Solarni Sistemi pod Nadzorom svake Galaksije su podvrgnuti različitim Evolucijama.

44- Mi Vas sada pokušavamo Pripremiti za medij Spasa po Zapovijedi Mehanizma GOSPODA.

45- Svaka Galaksija ima Mehanizam GOSPODA.

46- Ti GOSPODI nisu Apsolutni Svemoćni.

47- Vaši Religijski Savjeti su Vam bili dani u skladu sa Svijesti medija u kojem ste.

48- Bog Vas Ocjenjuje u skladu s Vašim Ponašanjem.

49- Najprimitivnija Razina Razvoja u Vašoj Galaksiji je Vaš Planet. Ocjenjivanja su započela od Nulte Frekvencije.

50- Strah je primitivnost, ne postoje ni Raj, niti pakao, Džin, Vila, Đavao. To su sve Negativne zrcalne slike uvjetovanih Svijesti.

51- Vi ste lišeni rješenja zbog Svojih skučenih Mogućnosti.

52- Vi ste podvrgnuti takvom Sistemu da samo Ljubav, Tolerancija i Dobra Volja mogu ojačati Potencijal Vašeg Univerzuma.

53- U protivnom, Vaš Planet je osuđen biti uništen. Vi ćete sami sebe razoriti. Vi ste oni koji su za to Odgovorni.

54- Oni koji dovrše Svjetski Razvoj uzimaju se u naprednije Razvojne Medije.

55- Oni koji polože Ispit najnaprednije Dimenzije Vaše Galaksije su Solarni Učitelji Vaše Galaksije. Ako žele, oni se Utjelovljuju na Vašem Svijetu još jednom da bi Vam mogli dati Znanje.

56- Oni koji ne mogu dosegnuti grafikon Razvoja čekaju na Spadium Stanici. I oni dovršavaju svoje Razvoje podvrgavanjem Inkarnacijama nanovo i nanovo.

57- Vi nikada nećete biti uzeti u Dimenziju Naprednog Razvoja ako ne možete prevladati Svoj Ego.

58- One koji zasluže pravo ući u Dimenziju Naprednog Razvoja, pojedinačno kontaktiraju Galaktičke Medije svojih Kozmi.

59- Svaka Galaksija je povezana s Četiri kanala Znanja. I ta Četiri Kanala, pojedinačno, obasjavaju Svjetlom Solarne Sisteme u smjeru Medija u kojem su.

60- Svakim kanalom upravlja Komisija koja se sastoji od 6 Uzvišenih.

61- Vrhovnu Skupštinu je sačinjena po Zapovijedi Centra i Ujedinjenjem Četiri Kanala, to jest, posredstvom 24 Uzvišenih.

62- Vaša Univerzumska Knjiga, koja se diktira, diktira se izravno po Zapovijedi GOSPODA.

63- Ova Knjiga je Ustav 18 Galaksija, to jest, Vaše Kozme i ona je JEDNA JEDINA Knjiga.

64- Služenje je Jednoj Jedinoj Ruci – Jednom Jedinom Poretku – Jednoj Jedinoj Knjizi.

65- Mi smo obavezni Povezati 18 Galaksija na 72. Dimenziju izvan vremena. No još nije vrijeme za to Znanje.

66- I Mi ovdje želimo nešto dodati: Tekstovi koje ste primili daju se izravno iz Univerzumskog Mehanizma. Iz tog je razloga, sve usklađeno s originalom.

CENTAR

SHEMATSKI POPREČNI PRESJEK GÜRZ KRISTALA

Naši Prijatelji,

Učinit ćemo sada da Vi nacrtate shematski poprečni presjek GÜRZA tako da ga možete bolje i pobliže upoznati. Ponajprije, molimo, nacrtajte oblik Gürza:Naglasite Glavnu Egzistenciju; oko nje nacrtajte točkasto prikazano Magnetno Polje Gürza. Ponajprije nacrtajte Projicirajuće Piramide 6 Svjetlosnih Univerzuma u Trokutu Dimenzije Ništavila. Usmjerite Strelice Refleksije na Veliku Piramidu. Ta Velika Piramida je Svjetlosni Univerzum.

Unutar tog Velikog Trokuta, nacrtajte 7. Prikupljajući Univerzum. I od tog Velikog Svjetlosnog Univerzuma nacrtajte Reflektirajuću Strelicu prema Glavnoj Egzistencijalnoj Dimenziji. Na lijevu stranu Glavne Egzistencijalne Dimenzije, smjestite znak –∞ a na njezinu desnu stranu smjestite znak +∞ . Unutar GÜRZA, točno ispod Glavne Egzistencijalne Fokalne Točke, nacrtajte Zvijezdu Realnosti koja Ujedinjuje dvije Dimenzije (Sveukupnost – Ništavilo), to jest, Ujedinjenje Obrnuto Okrenutog i Pravilno Okrenutog Trokuta.

Unutar Gürza smjestite 18 Mini Atomskih Spiralnih Veza (u ovom shematskom crtežu, svaka Mini Atomska Cjelina u svojoj strukturi okuplja 100 Mini Atomskih Cjelina). A sada, nacrtajte 16 Projicirajućih Kristalnih Stalagmita izvan Gürza. Upravo je ta shema poprečni presjek Gürz Kristala. (Hvala Vam, Naša Prijateljice).

Veliki Svjetlosni Univerzum koji se vidi na gornjoj shemi je Dimenzija SVEMILOSTIVOG. Trokut u kojem se nalazi Sistem Svemilostivog se zove Dimenzija NIŠTAVILA ili Dimenzija APOLUTNO SVEMOĆNOGA. U toj se Dimenziji Pripremaju SVEMOĆNI ZAKONI.

Nadzornik GÜRZA je SVEMILOSTIVI. Odgovoran za Dimenziju Ništavila je APSOLUTNI SVEMOĆNI.

Apsolutni Svemoćni je Sveukupnost izravno Povezana na PREUZVIŠENU MOĆ; Realnost je izravno Povezana na SVEMILOSTIVOG. Mi smo Vam u prethodnim Porukama objasnili radno Uređenje Spiralnih Vibracija. Svaki Poredak u Univerzumu Projicira jednako radno Uređenje od Većeg prema Manjem u skladu sa Zakonima Sistema 18. To je predstavljeno Vama na Znanje.

CENTAR

REFLEKSIJA CJELINE NA CJELINU I NJEZIN RADNI PLAN

Naši Prijatelji,

Atomska Cjelina, to jest, Prirodni Gürz je Fokalna Točka Refleksije Cjeline. I Simbol Šesterokrake Zvijezde koja Predstavlja Realnost unutar Gürza je Centar Refleksije te Cjeline.

Totalnost Gürza je u Knjizi Znanja nacrtana Shematski da biste ga Vi mogli lakše razumjeti. Međutim, sve je Sveobuhvatna lopta jedna u drugoj. I sve Izvire iz Centra Kugle.

Svi Sistemi se nalaze kao Cjelina unutar Energetske Fokalne Točke koju mi zovemo Svjetlosni Univerzum. I otuda, svaka Totalnost čini Refleksije na Dimenzije Misije na sebe povezane.

Svjetlosni Univerzum je Totalnost koju tvori 9 Slojeva. Molimo, nacrtajte Shemu u skladu sa Znanjem koje ćemo mi sada dati, tako da vi to možete bolje razumjeti, i numerirajte svaki Sloj:

Ako vi prihvatite (6) Trokuta koji okružuju Okolinu Velike Piramide unutar Svjetlosnog Univerzuma kao Centar, postoji 9 Intenzivnih Energetskih Slojeva koji omotavaju njezinu Okolinu.Svi Sistemi koji čine Refleksije na Različite Slojeve Totalnosti Gürza zauzeli su svoja mjesta, pojedinačno, upravo u tim Slojevima.

Svaki Sloj sve do Simbolične Šesterokrake Zvijezde Realnosti čini Refleksije u skladu sa svojim Misijama iz te Totalnosti Svjetlosti.

Upravo je ta Totalnost Radno Uređenje Svjetlosnog Univerzuma i to je Cjelina.

Cjelokupna Energija Svjetlosnog Univerzuma, cjelokupna Energija Egzistencijalne Dimenzije i cjelokupna Energija Zvijezde Realnosti Istovjetne su Energiji privučenoj iz Oceana Misli Preuzvišene Moći.Iz tog razloga, sve Znanje se projicira iz te Tri Totalnosti.

 • 1. Svjetlosni Univerzum je Skladište Znanja u kojem je sve Znanje prikupljeno u Cjelinu. On se zove i Sloj Znanja.
 • 2. S obzirom da Egzistencijalna Dimenzija služi kao Mreža Refleksije, ona se također zove i Sloj Refleksije.
 • 3. S obzirom da je Simbolična Šesterokraka Zvijezda koja Predstavlja Realnost unutar Gürza odgovorna za Evolucijske i Univerzumske Programe, ona se također zove i Dimenzija Osposobljavanja i Plana.

Centar „Središnje Energetske Točke“ u Svjetlosnom Univerzumu je Totalnost je Centralnih Suncā. Zove se Dimenzija Svemilostivog.

Od 9 Slojeva koji obavijaju tu Totalnost:

 • 1- U Prvom Sloju Služi Vijeće Univerzumskog Uređenja.
 • 2- U Drugom Sloju, Služi Vijeće Ujedinjenog Uređenja.
 • 3- Iz Trećeg Sloja Sistem čini Refleksiju.
 • 4- U Četvrtom Sloju Program Uređenja je u Djelovanju.
 • 5- U Petom Sloju, Program Poretka je u Djelovanju.
 • 6- U Šestom Sloju je Ujedinjeno Vijeće.
 • 7- U Sedmom Sloju Služi Kozmička Savezna Skupština.
 • 8- U Osmom Sloju je Totalnost Realnosti Ujedinjenog Čovječanstva.
 • 9- U Devetom Sloju Služi Imperij Zlatne Galaksije.

Svi se oni nalaze unutar Radne Totalnosti Svjetlosnog Univerzuma. Međutim, njihove Dimenzije Refleksije su Različite u skladu s obavljanim Misijama.

CENTRALNA TOTALNOST

GRAFIČKI PRIKAZ GÜRZ KRISTALAPrethodni grafički prikaz je bio dan kao pomoć za Gürz i Hijerarhijsko Znanje unutar Knjige. S obzirom da svih 1.800 Mini Atomskih Cjelina prisutnih unutar Gürza ne bi stalo u crtež, u crtežu unutar Grafičkog Prikaza, Mini Atomska Cjelina označena na crtežu u grafičkom prikazu simbolično obuhvaća (100 Mini Atomskih Cjelina).

I oko svake Mini Atomske Cjeline postoji Prsten Obzora. U Grafičkom Prikazu unutar debele crne linije koja Okružuje Gürz, postoji (Zaštitni Oklop – Filtrirajući Prsten – Prstenovi Daha i Obzora).

I ti Energetski Slojevi reflektiraju, upravo onako kakvi su, na Energetske Prstenove koji okružuju 600 Mini Atomika. I otuda, oni reflektiraju, točno onako kakvi su, na Mini Atomike. Upravna Totalnost Gürza = Gospod (Rab) – Svemilostivi (Rahman) – Svesuosjećajni (Rahim) je Trojstvo. Njihovi su zajednički Simboli izraženi Simbolom R³.

Prirodna Totalnost Gürza je Dimenzijski podijeljena na Tri. To su Svjetlosni Univerzum = Dimenzija Ništavila (Hiçlik Boyutu), Drugi Univerzum = Dimenzija Života (Hayat Boyutu), Totalnost Svesuosjećajnog = Dimenzija Sveukupnosti (Heplik Boyutu). Njihovi zajednički Simboli su izraženi Simbolom H³.

Kako smo mi prethodno rekli, Sveobuhvatni Simbol Upravnih, Nadzornih i Usmjeravajućih Mehanizama Totalnosti GÜRZA je Poznat kao R³.

To su Gospod – Svemilostivi – Svesuosjećajni. GOSPOD = Stvoritelj. SVEMILOSTIVI = Odgovoran za Svjetlosni Univerzum. SVESUOSJEĆAJNI = Apsolutni Svedominirajući. Ta Tri Mehanizma u Totalnosti u Gürza rade kao Cjelina.

I sva ta djelovanja Vam se prenose putem Hijerarhijske Refleksije od Vrha prema Dnu. To Znanje koje doseže Dno pronalazi polje Primjene u svom Mediju. I rezultati učinjenih djelovanja se prenose sve do SVEMILOSTIVOG kroz iste Hijerarhijske kanale. Sada, ponajprije objasnimo sažeto Hijerarhiju Vrh – Dno.

 • 1. Totalnost Svemilostivog je Jedna Jedina Fokalna Točka u kojoj se Pripremanu radni Planovi Gürza. To se zove Dimenzija Svemilostivog. I njezin je Nadzornik SVEMILOSTIVI.

 • 2. Dimenzija Svemilostivog je unutar Zajednice Centralnih Sunca. I SVEMILOSTIVI prenosi Svoje Savjete toj Zajednici Suncā.

 • 3. I Zajednica Centralnih Suncā daje te Savjete Vijeću Univerzumskog Uređenja.

 • 4. Vijeće Univerzumskog Uređenja daje te Savjete koje primi Vijeću Ujedinjenog Uređenja.

 • 5. Zajednica Centralnih Suncā – Vijeće Univerzumskog Uređenja – Vijeće Ujedinjenog Uređenja su unutar Svjetlosnog Univerzuma.

 • 6. Vijeće Ujedinjenog Uređenja prenosi Savjete SVEMILOSTIVOG Trojstvu Sistem – Uređenje – Poredak.

 • 7. I Totalnosti Sistem – Uređenje – Poredak daju Znanje koje prime Govornicima koji ih predstavljaju.

 • 8. Ta se Grupa Govornika koju tvore Tri Osobe zove Ujedinjeno Vijeće.

 • 9. Ujedinjeno Vijeće prenosi te Savjete Kozmičkoj Saveznoj Skupštini.

 • 10. Sistem – Uređenje – Poredak i Kozmička Savezna Skupština su u Drugom Univerzumu.

 • 11. Kozmička Savezna Skupština prenosi Savjete SVEMILOSTIVOG koje prima Realnosti Ujedinjenog Čovječanstva koja je unutar Gürza.

 • 12. I Realnost Ujedinjenog Čovječanstva daje te Savjete Imperiju Zlatne Galaksije.

 • 13. Imperij Zlatne Galaksije to Znanje koje prima projicira na Gospodnji – Duhovni – Tehnološki Poredak koji se nalazi na Prstenu Obzora Mini Atomske Totalnosti.

 • 14. A Gospodnji – Duhovni – Tehnološki Poredak prenosi to Znanje koje prima Gospodu Svijeta Koji je Nadzornik Svog Mini Atomika.

 • 15. I Gospod Svijeta prenosi to Znanje koje prima Nukleusu Svijeta na koji je izravno Povezan.

 • 16. Sve primljeno Znanje se Projicira na Uređenja Univerzuma iz tog Nukleus Svijeta. To je Hijerarhija Projicirana od Vrha prema Dnu.

Ti Hijerarhijski Stupnjevi su Projicirajući lanci oba radna Poretka i od Vrha – prema Dnu i od Dna – prema Vrhu.

Predstavljeno Vama na Znanje.

SISTEM

JASNO ZNANJE

Naši Prijatelji,

Razotkrijmo još malo više Znanje koje smo Vam o GÜRZU dali:

Svaka Egzistencijalna Dimenzija je Mini Atomska Moć. Unutar Gürza, postoji 1800 Mini Atomskih Cjelina. I unutar svake Mini Atomske Cjeline postoji 1800 Univerzuma. 1000 od tih Univerzuma su Centrifugalni Univerzum koji je Fokalna Točka Projekcije Sistema Realnosti.

Iz tog se razloga svaka Mini Atomska Cjelina također zove i Centrifugalni Univerzum. Iznad svake od tih Mini Atomskih Moći, postoje zasebni Prstenovi Obzora.

Ti su Prstenovi Obzora Izvan tih Mini Atomskih Cjelina.

Ovdje DUHOVNI – GOSPODNJI – TEHNOLOŠKI Poreci rade Kolektivno. I projiciraju, kao Poredak Realnosti, svoja djelovanja na Mini Atomsku Cjelinu.

1800 Mini Atomskih Cjelina, to jest, Mini Egzistencijalnih Dimenzija, tvore KRISTAL GÜRZ. Kristal Gürz je ATOMSKA CJELINA. To je KLUPKO MOĆI koje u svom Sastavu okuplja 1800 Egzistencijalnih Dimenzija.

Taj Kristal Gürz je Cjelina sastavljena od NUKLEUSA – CENTRALNE TOČKE – KORE.

600 Egzistencijalnih Dimenzija su unutar Prstena Daha. I Tri PRSTENA DAHA su unutar FILTRIRAJUĆIH Prstenova. Tri Prstena Daha tvore NUKLEUS Gürza. Te Tri Nukleus Cjeline su Istovjetne.

Praznina okružena Filtrirajućim Prstenovima tvori CENTRALNU TOČKU Gürz Kristala.

Ti Filtrirajući Prstenovi imaju 9 slojeva. I na njihovom vrhu je Zaštitni Štit, nalik Situ; koji čini KORU Gürza.

Nakon toga dolaze KRISTALNI STALAGMITI. Ti Kristalni Stalagmiti imaju jednaku Dužinu u svim Gürz Kristalima. Dužina svakog od njih je (133.000 OK.) U skladu sa Zemaljskim izračunima, 1 OK = 1,5 milijardi km.

Ponovimo opet: Svaki Kristal Gürz je Cjelina koja se sastoji od 1800 Egzistencijalnih Dimenzija. Svaki Kristal Gürz ima Glavnu Egzistencijalnu Dimenziju, Svjetlosni Univerzum, to jest, Dimenziju Ništavila, Poredak Realnosti i Dimenziju Sveukupnosti pod Upravom Apsolutnog Svedominirajućeg.

Postoje milijuni Gürz Kristala koji plutaju u Oceanu Misli PREUZVIŠENE MOĆI. Međutim, te Atomske Cjeline mogu biti učinjene Nedjelotvornima kada je to potrebno zbog Opasnosti od eksplozije uslijed Širenja koje se u njima događa tijekom protjecanja vremena.

Te su Atomske Cjeline međusobno povezane Moćnim Energetskim poveznicama poput Vaših Duhovnih Srebrnih Niti. Gürz koji je postao opasan se Odvaja od te niti i stavlja u DIMENZIJU RAVNOTEŽE. Kasnije se ponovo čini Djelotvornim.

Sva ta djelovanja funkcioniraju podvrgnuta Zakonima Sistema 18. Unutar svake Mini Atomske Cjeline, postoje Carstva, Kozmosi, Univerzumi i Galaktičke Skupine.

Svi oni djeluju podvrgnuti Porecima svojih vlastitih EGZISTENCIJALNIH Dimenzija.

Ti Sistemi mogu reflektirati jedan na drugog u skladu s Evolucijskim Koracima. (Oni unutar Dimenzije Apsolutnog Svedominirajućeg).

Nadzor svih tih preko milijun Gürz Kristala je pod upravom PREUZVIŠENE MOĆI.

Ona nije ni ALLAH, ni GOSPOD, ni APSOLUTNI SVEMOĆNI. Te Riječi, to jest, Allah, Apsolutni Svemoćni, Gospod, Apsolutni Svedominirajući, Svemilostivi su Sveukupnosti koje tvore Radni Poredak Sistema.

Da bi Vam se ta PREUZVIŠENA MOĆ mogla objasniti, Mi smo Nju do danas spominjali kao Apsolutnog Svemoćnoga. Sada, Mi sve objašnjavamo potpuno jasno. Predstavljeno na Znanje Vama.

CENTAR

SOLARNI SISTEMI – EVOLUCIJSKE – ENERGETSKE I SOLARNE DIMENZIJE

Naši Prijatelji,

Dimenzije Solarnih Sistema se Procjenjuju odvojenima na grafikonu Sistema kao Evolucijske i Energetske Dimenzije. Iz tog razloga, postoji Evolucijska Dimenzija i Energetska Dimenzija i Solarna Dimenzija, u koju je svaki Solarni Sistem uključen (Solarne Dimenzije se također zovu i Solarne Totalnosti).

U stvari, Evolucijsko Uređenje i Solarni Sistemi su u Univerzumskom Uređenju Cjelina. Međutim, u danom Znanju, Mi tu Cjelinu razdvajamo u Dimenzije, Energetske - Evolucijske Stupnjeve tako da Vi možete bolje shvatiti taj cjelokupni Potencijal. Dopustite nam ih sada objasniti, jedan po jedan. Molimo, pišite:

ALİON je Planet između (26.) i (27.) Solarnog Sistema koji ima Evolucijsku Frekvenciju između (29 – 30) i koji ima Poseban Položaj. Njegova Energetska Dimenzija je (118).On ima svoje mjesto između (27.) i (28.) Solarne Dimenzije. SISTEM OD ŠESTORO koji su Šestoro zajedno uspostavili po prvi put, ovdje je bio uspostavljen.

Oni koji dolaze na Vaš Planet iz Energetskih Dimenzija dalje od (20.) Solarnog Sistema su Misionari Galaksija. Oni su Proroci – Sveci – Njihove Svetosti i Solarni Učitelji.

Objasnimo sada Dimenzije:

 • 1- Vaš Svijet započinje svoju Evoluciju u (0) frekvenciji, u Trećoj Evolucijskoj Dimenziji i unutar Prve Solarne Dimenzije. S obzirom da je Prvi Energetski Korak Normalnih Razina Svijesti Odgovara (12.) Energetskoj Dimenziji, položaj u kojem je Vaš Svijet započinje s (12.) Energetskom Dimenzijom.

 • 2- (3.) i (4.) Evolucijska Dimenzija su u Prvom Solarnom Sistemu. U tim Dimenzijama, čini se Evolucija tog Solarnog Sistema. Četvrta Dimenzija Odgovara (16.) Energetskoj Dimenziji. I, u isto vrijeme, ona ima svoje mjesto u (2.) Solarnoj Dimenziji. (3.) i (4.) Dimenzija obuhvaćaju (7) Zemaljskih Znanja. Svako Znanje je Evolucijski Korak te Dimenzije. To se zove Evolucija Znanja. I Prvi Korak te Evolucije od (7) Zemaljskih Znanja je SPADIUM. (4.) Evolucijska Dimenzija su Ulazna Vrata Karene*. Ona se također zove „Dimenzija Nebesa“. Tamo postoji još 4 Evolucijska Koraka. I Reinkarnacije završavaju u (4.) Dimenziji.

 • 3- (5.) Evolucijska Dimenzija je Drugi Solarni Sistem. I u toj se Dimenziji, čini Evolucija tog Solarnog Sistema. (5.) Evolucijska Dimenzija Odgovara (20.) Energetskoj Dimenziji. I ona je u Trećoj Solarnoj Dimenziji.

 • 4- (6.) Evolucijska Dimenzija je u Trećem Solarnom Sistemu. Ta Dimenzija je Dimenzija Besmrtnosti. I njezina Evolucija je Istovjetna Evoluciji (6.) Solarnog Sistema. Njezin položaj Odgovara (24.) Energetskoj Dimenziji. I ona je u Četvrtoj Solarnoj Dimenziji. (5.) i (6.) Evolucijska Dimenzija su Dimenzije Pripreme i Besmrtnosti. U (5.) Dimenziji, postoje (2) Vremena Spokoja i (5) Uzvišenih Vremena. Ta Dimenzija obuhvaća (7) Nebeskih Znanja. To su Izlazna Vrata Karene. (6.) Dimenzija znači biti rođen u Dimenziji Besmrtnosti. I s obzirom da se ovdje čini Uzašašće Svijesti, ona se također zove i „Dimenzija Uzašašća“.

 • 5- (7.) Evolucijska Dimenzija je Četvrti Solarni Sistem. Evolucija te Dimenzije je Istovjetna Evoluciji (4.) Solarnog Sistema. Njezin položaj Odgovara (28.) Energetskoj Dimenziji i ona je u (5.) Solarnoj Dimenziji. (7.) Evolucijska Dimenzija je Fokalna Točka Refleksije GAMA Dimenzije. Tom refleksijom, Čovječanstvo se Priprema se za (14.) Solarni Sistem.

 • 6- (8.) Evolucijska Dimenzija je Prvi Korak Duhovne Dimenzije. I ta Dimenzija ima (9) Koraka. Njezin Posljednji Korak je Staza Zlatne Svjetlosti. Ta Dimenzija je (5.) Solarni Sistem. Njezin položaj Odgovara (32.) Energetskoj Dimenziji. I ona je u (6.) Solarnoj Dimenziji. Ta Dimenzija je Fokalna Točka Refleksije (15.) Solarnog Sistema. (7.) i (8.) Dimenzija obuhvaćaju (7) Univerzumskih Znanja. (7.) Dimenzija je Završna Manifestacijska Granica Čovječanstva. Zove se Razina Savršenstva. (8.) Dimenzija je Duhovna Dimenzija. Svaka osoba koja učini Evoluciju (7.) Dimenzije polaže pravo na svoju Duhovnu Moć koja je u (8.) Dimenziji.

 • 7- (9.) Evolucijska Dimenzija je Gospodnja Dimenzija. To je Fokalna Točka Refleksije (16.) Solarnog Sistema, to jest, OMEGA. I ta Dimenzija, također, ima (9) Koraka. Njezin položaj Odgovara (36.) Energetskoj Dimenziji. To je (6.) Solarni Sistem. I ona je u (7.) Solarnoj Dimenziji. (9.) Dimenzija je Dimenzija Prve Refleksije I Pripremna Dimenzija Gospodnje Dimenzije. Ovdje je Prvi Frekvencijski Korak Svetih Knjiga. Novi Zavjet je bio otkriven iz te Dimenzije. Uzimajući u obzir Društvenu Svijest tog Razdoblja, Kuran, koji je bio Pripremljen u (18.) Dimenziji, također je bio Darovan Vašem Planetu iz (9.) Dimenzije. Ta Dimenzija se zove «Dimenzija Smirenosti».

 • 8- U (10.) Dimenziji, čini se prijelaz u KUBNI Sistem. Ta Evolucijska Dimenzija je (7.) Solarni Sistem. Njezin Položaj Odgovara (40.) Energetskoj Dimenziji. I ona je u (8.) Solarnoj Dimenziji. Nakon te Dimenzije, Evolucije se Mijenjaju (Ulaz u Medij Jedinstva).

 • 9- (11.) Evolucijska Dimenzija je (8.) Solarni Sistem. Njezin položaj Odgovara (44.) Energetskoj Dimenziji. I ona je uključena u (9.) Solarnu Dimenziju.

 • 10- (12.) Evolucijska Dimenzija je (9.) Solarni Sistem. Njezin položaj Odgovara (48.) Energetskoj Dimenziji. I ona je uključena u (10.) Solarnu Dimenziju.

 • 11- (13.) Evolucijska Dimenzija je (10.) Solarni Sistem. Njezin položaj Odgovara (52.) Energetskoj Dimenziji. I ona je uključena u (11.) Solarnu Dimenziju.

 • 12- (14.) Evolucijska Dimenzija je (11.) Solarni Sistem. U toj Dimenziji čini Uklanjanje Religijske Svijesti. Njezin položaj Odgovara (56.) Energetskoj Dimenziji. I ona je uključena u (12.) Solarnu Dimenziju. (Sada je još uvijek, prosječna razina Svijesti na Vašem Planetu do te dimenzije.)

 • 13- (15.) Evolucijska Dimenzija je (12.) Solarni Sistem. Njezin položaj Odgovara (60.) Energetskoj Dimenziji. I ona je uključena u (13.) Solarnu Dimenziju.

 • 14- (16.) Evolucijska Dimenzija je (13.) Solarni Sistem. Ona se također zove SVEMOĆNA Dimenzija. Njezin položaj Odgovara (64.) Energetskoj Dimenziji i ona je uključena u (14.) Solarnu Dimenziju.

 • 15- (17.) Evolucijska Dimenzija je (14.) Solarni Sistem. Ona se također zove GAMA Dimenzija. Iz te Dimenzije čini se Refleksija na (7.) Evolucijsku Dimenziju. Njezin položaj Odgovara (68.) Energetskoj Dimenziji. I ona je uključena u (15.) Solarnu Dimenziju.

 • 16- (18.) Evolucijska Dimenzija je Dimenzija u kojoj je Kuran, Knjiga Islama, bio Pripremljen. Ovdje je (15.) Solarni Sistem. Iz te Dimenzije čini se Refleksija na (8.) Evolucijsku Dimenziju. Evolucija te Dimenzije je Istovjetna Evoluciji (15.) Solarnog Sistema. Njezin položaj odgovara (72.) Energetskoj Dimenziji. I ona je uključena u (16.) Solarnu Dimenziju. (Ovdje se primjenjuje Program Masovne Pripreme za OMEGA Dimenziju. Evolucija Prvog Koraka OMEGA Dimenzije se Ovdje potiče putem Kozmičkih Energija.)

 • 17- (19.) Evolucijska Dimenzija je OMEGA Dimenzija. I ta Dimenzija ima (9) Slojeva. Njezin položaj Odgovara (76) Energetskoj Dimenziji. Ovdje je (16.) Solarni Sistem. I ona se nalazi u (17.) Solarnoj Dimenziji (Knjiga Znanja Sadrži izravnu Energiju te Dimenzije). Ta Dimenzija je Završna Izlazna Granica Prijatelja čine svoj Napredak Svijesti na Vašem Planetu u ovom trenutku. To jest, u ovom trenutku, Završna Evolucijska Granica Vašeg Planeta je OMEGA Dimenzija.

 • Prvi Evolucijski Korak OMEGA Dimenzije je DIMENZIJA SPASA. Ona se također zove „Dimenzija Posredovanja“. Knjiga Znanja je Knjiga onih koji će moći proći izvan Posredovanja. (76.) Dimenzija je Zaštitni Energetski Zid Vašeg Planeta. Frekvencije Energetskih Dimenzija izvan te mogu uzdrmati one koji nisu spremni. Predstavljeno na Znanje Vama.

CENTAR

UNIVERZUMI ĆE SE PRESAVITI – SISTEMI ĆE DOŽIVJETI SLOM
SVE ĆE REZULTIRATI JEDINSTVOM
1991

U budućim godinama, ovo Znanje će Vam biti razotkriveno kao Znanje naprednijih Dimenzija. (U skladu s Vašim Naprecima Svijesti). Oni koji upravljaju svim Porecima Uređenja bit će Predani Nadzoru Mehanizma Pravde koji je Integriran dalje od Napredne Egzistencijalne Dimenzije izvan JEDINSTVA, i otad će, Čovječanstvo Služiti svojom Slobodnom Voljom pod Nadzorom tog Mehanizma.

I Sveukupna Totalnost Egzistencijalne Dimenzije ALLAHA, koja je do danas bila u Djelovanju kao Moć koja Vas je osposobljavala će Vas napustiti i preuzeti Nadzor nad Nepoznatim Egzistencijalnim Dimenzijama i osposobljavat će i njih također baš kao što je on Vas osposobljavao.

Sveukupnost – Ništavilo – Nepostojanje su Stupnjevi Evolucije oblikovani da biste Vi postigli napredne Energetske Dimenzije tijekom protjecanjā vremena. Od tada su, oni koji dosegnu te Stupnjeve od Nas, od Sistema i svatko od njih je, također Sistem u svom Vlastitom Sklopu.

SISTEM

LANAC ZAKONA
(Odgovor na Tokove Misli)
1991

Naši Prijatelji,

Služenje u smjeru koji je Sistem smatrao potrebnim od Prvobitne Egzistencije pa do danas je lanac Zakona. Ništa nije izvan kontrole u Univerzumskoj Totalnosti.

Ti Zakoni su takvi zakoni da se oni nikada sami ne stvaraju, nego je sve stvoreno usporedo s uvjetima Života.

Iako lanac Zakona ima brojne ogranke, Stvarni proizvod Izvora su Dva Ogranka: Jedan od njih je Prirodni put, Drugi je Evolucijski i Obrazovni put.

Oba su prisutna su u svakom Biću u skladu s njegovim Naprecima Svijesti. Jedan od njih povezan je na Vašu Šifru Života, drugi, na Vašu Šifru Svijesti. Međutim, Ključevi koji će dekodirati te Šifre su odvojeni.

Prirodni put Prvi je Ključ Vaše Šifre Života. Ta Brava se kida Prirodnim Utjecajima. I ti se Utjecaji primaju Instinktivno. Drugi ogranak ide Evolucijskim i Obrazovnim putem. Time upravlja Mehanizam Utjecajā. I prima se putem Mozga.

Prva Kodna Šifra Mozga se razbija Utjecajima Misli. Vaš Moždani Generator djeluje samo na taj način. I to stupa u Djelovanje putem polja Utjecaja prve Društvene Totalnosti, to jest, Obitelji.

Međutim, Evolucijska Pravila su učinila Ljudsko Biće, Ljudskim Bićem današnjice. I Ljudsko Biće je započelo širiti krila prema najsavršenijem dekodiranjem svojih Univerzumskih Šifri na tom putu. Prvi se koraci na tom putu događaju Učenjem o Bogu – Znanošću o Bogu – Zakonima o Bogu.

Kako vi tragate za Korijenom riječi izrečenih Vama u Svetim Knjigama, kako vi pokušavate riješiti Same Sebe, vi otkrivate, jednu po jednu, zaštite Šifri prisutnih u Sebi na zaključan način. To čini da Vi postignete Evolucijsku sposobnost.

Ako ste vi dosegnuli Dimenziju Svijesti vrlo naprednih Inkarnacija, onda Vi postižete Spoznaju da ste vi postigli Svoju Slobodnu Volju ponajprije prolazeći lanac Zakona Prirode.

Samo Svijesti koje mogu Disciplinirati Same Sebe zaslužuju Pravo na svoju Slobodnu Volju. Prirodna Slobodna Volja je Primitivna i Instinktivna. Na taj način se započinje s Evolucijom. Kasnije se, korača Putem Boga.

Da bi se moglo dosegnuti tog Boga, potrebno je dosegnuti Evolucijske Zakone, ponajprije započevši s Prirodnim Zakonima, uzletjeti prema Naprednim Dimenzijama u skladu s Kapacitetom razumijevanja Mozga, raširiti krila, letjeti, uzdizati se, sve temeljito Razumjeti i Znati.

To je lanac Zakona Života. Oni koji još nisu mogli koračati tim putevima nikada neće moći shvatiti ni Boga niti Svoju Svijest Esencije. Predstavljeno Vama na Znanje.

SISTEM

JASNO ZNANJE

Naši Prijatelji,

Religije su Sredstva a Božanska Moć je Svrha. Misija koja se sada obavlja je Univerzumska Misija. KNJIGA ZNANJA se, u stvari, diktira izravno kroz Kanal GOSPODA i Program Zlatnoga Doba se na Vaš Planet primjenjuje putem te Knjige.

Živa Bića koja stupaju u Egzistenciju u Ljudskom obliku su Istinski Podanici GOSPODA. Oni su Esencijalna Živa Bića koja mogu nositi Krunu Besmrtnosti izvan Uzvišenih Vremena. Zemaljska Tijela stupaju u Egzistenciju Ujedinjavanjem DUHOVNE i GOSPODNJE Energije.

Ispiti postoje samo na Svijetu. I to je neophodno, da biste vi mogli biti uzeti u vrlo napredne Dimenzije Pročišćavajući se. Predstavljeno vama na Znanje.

CENTAR

OBJAŠNJENJE O KNJIZI ZNANJA
1991

Naši Prijatelji,

Funkcija širenja Knjige Znanja se izvodi Tehnikom Refleksije.

 • 1- Ova Knjiga je Tajno Blago i Ona je Izravna Knjiga Frekvencije ALLAHA.

 • 2- Knjiga obuhvaća Frekvencijsku Totalnost od 1000 Godina, također i nakon 2000. Godine.

 • 3- Knjiga je Tajni Ključ koji otključava Frekvenciju one Dimenzije u kojoj se osoba nalazi u skladu sa Svjetlom Svijesti svake osobe koja je čita.

 • 4- Svaka Svijest koja čita Knjigu nikada ne može izići Izvan Svijesti u kojoj je. Međutim, Vrata Svijesti joj se djelomično i potom potpuno otvaraju razmjerno Svijesti koju je postigla.

 • 5- Tijekom djelovanja koja se izvode, Energetski Kanali Knjige se Automatski otvaraju razmjerno Svijesti koju osoba postiže.

 • 6- Ova Knjiga je Potpuna Pobjeda Svjetlost – Foton – Ciklon Tehnike.

 • 7- Knjiga Priprema onog koji ju čita za Razinu one Svijesti koja je do Završne Dimenzijske Frekvencije Svijesti Vremena u kojoj je.

 • 8- Knjiga se diktira Tehnikom koja potiče radnu funkciju Vašeg Mozga. To je Sistem. To je Vaša Moždana Gimnastika.

 • 9- Vi se možete otvoriti Dimenzijama izvan Misli samo djelovanjima koja su učinjena kao rezultat te gimnastike.

 • 10- Na Vašem Planetu, djelovanja koja se čine na putu Knjige Znanja podvrgnuta su Planu Odabira od 2 Stoljeća.

 • 11- To je razlog zašto se Knjiga predstavlja izravno kao Knjiga 23. Stoljeća.

 • 12- Knjiga Znanja je, u ovom trenutku, Knjiga Vodič. (Do 2000. Godine).

 • 13- Knjiga je Knjiga Prosvjetljenja Sutrašnjica. (Do 23. Stoljeća).

 • 14- Knjiga je Temeljna Knjiga budućih godina. ("7" Stoljeća uključujući 29. Stoljeće).

 • 15- U Razdoblju do 30. Stoljeća, Svijesti sutrašnjica će vrlo jasno primati Poruke, koje Vi čitate ali danas ne možete vidjeti iz Knjige Znanja.

 • 16- Nakon 30. Stoljeća, Gospodnji Poredak će Izravno stupiti u Djelovanje i ova Knjiga Znanja će biti Ustoličena kao JEDNA JEDINA KNJIGA.

 • 17- Nakon toga, JEDNA JEDINA KNJIGA – JEDAN JEDINI POREDAK – JEDAN JEDINI SISTEM će stupiti u Djelovanje i tako će, Radni Poreci nanovo biti uređeni.

 • 18- Tijekom ovog Radnog Uređenja, Znanstvena Knjiga će biti Darovana Čovječanstvu u svakom Stoljeću kao pomoć za Znanstveni Napredak Društva.

 • 19- Međutim, Knjiga Istine to jest JEDNA JEDINA KNJIGA će dok Vaš Planet ne postane Vodena Lopta, uvijek ostati u Djelovanju kao Jedna Jedina Knjiga Uredbe ALLAHA.

Predstavljeno vama na Znanje.

SISTEM

JASNO ZNANJE ZA PLANET SVIJETA
(KNJIGA ZNANJA)

Naši Prijatelji,

Životni Uvjeti na vašem Planetu koji je dosegnuo Prag velikog Napretka Postali su prilično Uznemirujući i Tužni. Iz tog razloga, Kozmoz je donio Odluku Objasniti sve Istine Čovječanstvu potpuno Jasno.

U ovoj Završnoj Dimenziji Prijelaza vašeg Planeta, svatko će imati Napredak Svijesti svojstven sebi samom.

U ovom Programu gdje će Napredak Svijesti postupno, u Fazama, stupiti u Djelovanje, puno će ljudi Primijeniti Različite Programe na vaš Planet u Skladu sa svojim Individualnim Svijestima.

Sadašnji Program ovog Završnog Doba je UJEDINJENJE I PRIHVAĆANJE. Stoga je Knjiga Znanja Oblikovana kao Knjiga Ljudskog Bića.

Knjiga Znanja je diktirana Drugačijom Tehnikom još uvijek Nepoznatom vašem Planetu, zvanom (Svjetlost – Foton – Ciklon Tehnika). U skladu s tom Tehnikom, Energija Vremena se Unosi na Frekvencije Slova. Iz tog razloga, bez obzira na koji se Jezik Knjiga prevede, Frekvencija se nikada ne Mijenja ni na koji Način i Ostaje jednaka originalu.

U ovoj Tehnici:

FOTON: Pričvršćuje Dimenzijske Energije na Slova.

SVJETLOST: Unosi Energiju Vremena na Slova.

CIKLON: Omogućuje dosegnuti Frekvencije Dimenzija koje su do Danas bile Nedostupne.

Knjiga Znanja je Knjiga Kozmičkog Svjetla koja ima vrlo jak Energetski potencijal. Biće čini Napredak u Svijesti, Nadilazi Dimenzije i Dovršava svoju Evoluciju s Frekvencijom te knjige.

Ona je Živuća Knjiga koja je Živa i koja vidi i Skenira Svijesti i daje svoju Frekvenciju pod Nadzorom u skladu s Napretkom Svijesti ljudi.

Knjiga Znanja ima puno sebi svojstvenih Funkcija: Međutim, one se ne Razotkrivaju Čovječanstvu prije nego je Pravo vrijeme. Čak je i Upoznavanje s Knjigom Znanja stvar Dopuštenja. Knjiga Znanja je Sveukupna Frekvencija i, Radi svoje Misije, ona je JEDNA JEDINA KNJIGA koja Okuplja unutar svog Sastava Sve Frekvencije i Energije.

Predstavljeno vama na znanje.

SAVEZNA SKUPŠTINA KOZMOZA

OBJAŠNJENJE

Naši Prijatelji,

Ponajprije, Knjiga Znanja nije religijska knjiga. Ona je Knjiga Istine koja Planetu Svijeta sve Potpuno jasno objašnjava. I Esencija Knjige je objašnjena u 4 članka poruke Dane Zemaljskog Datuma 21.09.1993. Molimo pišite:

 • 1. U ovoj Dimenziji Prijelaza, Programi koji će Nadići normalne granice Života će biti stavljeni u polje Primjene, Programi vrlo Ubrzane Evolucije i Transformacije će stupiti u Djelovanje.

 • 2. Na taj će način biti učinjeno da Sveukupna Evolucija Prirodnog Gürza tijekom Tri Kozmička Doba bude dovršena.

 • 3. Iz tog će razloga, Misija Mini Atomske Cjeline koja tvori Božju Totalnost Prirodnog Gürza biti završena i vrlo Ubrzan Radni Program je stavljen u Djelovanje da bi oni mogli dobiti svoje Misije u prilično Drugačijim Dimenzijama.

 • 4. Napori na putu Evolucije koje Ljudi ovog Završnog Doba čine na putu Evolucije su njihove Borbe za Postojanje i Život, da ne bi postanu nepostojeći.

Naši Prijatelji, iz tog razloga se traži se točna Primjena Danih uputa u Studiranjima. Svatko tko je Svjestan svoje Odgovornosti, Svjestan je Ozbiljnosti ovog programa.

Predstavljeno vama na Znanje.

U Ime Totalnosti

SAVEZNI SISTEM KOZMOZA

2.2.2012

JASNO ZNANJE ZA PLANET SVIJETA
(Odgovor na Misli)

Naši Prijatelji,

U ovom je trenutku Kozmoz Ubrzao svoj Projekt Prebacivanja Ljudskih Bića u druge Kolonije prije nego dođe Kraj Svijeta. I Projekt Beta Nova je program koji je iz tog razloga stavljen u Djelovanje. Svima koji su dobili Tijelo u 20. Stoljeću, Kozmos će Dodijeliti Dopuštenje za Prijelaz, Ako oni to Zasluže.

Na taj će Način program 20. Stoljeća biti potpuno Zatvoren, potpuno novi program, 21. Stoljeća će stupiti u Djelovanje. Program 21. Stoljeća biti Svjesno Doba Intelekta. Do danas je Znanje, koje je Kozmoz davao Planetu Svijeta moglo Dosegnuti Intelekt tek za 8 godina, u slučaju normalnog Intelekta.

Dok za Ljudsko Biće 21. Stoljeća neće Biti takvih problema i obzirom da će Ljudska Bića Doći sa svojim programima, ona će Knjigu Znanja Svjesno staviti u Djelovanje. Uz to, s obzirom da će oni s više Karme također Stupiti u Djelovanje u 21. Stoljeću, bit će doživljen prilično intenzivan Kaos među Svijestima.

S obzirom da će u 22. Stoljeću oni koji još uvijek imaju intenzivne Karme Stupiti u Djelovanje, vaš će Planet doživjeti svoje Najteže Dane u tom Razdoblju. 23. Stoljeće će biti Zajednica koju će staviti u Djelovanje oni koji su bili uzeti u Spas. U tom će Razdoblju, oni koji u svojim Kostima Imaju 8. i 9. - Duhovnu i Gospodnju Energiju, uslijed Studiranja koja su obavljali na Putu Knjige Znanja u svojim prethodnim životima, dobiti Tijela i biti uzeti u Spas.

Oni koji budu došli na Svijet putem Rođenja će počevši od Početka 23. Stoljeća biti Obrazovani tako što će biti povrgnuti Ubrzanoj Evoluciji u Izvanzemaljskim Kolonijama. Prvi Koraci Zlatnoga Doba će biti tako Poduzeti. Rođenja na Svijetu će stupiti u djelovanje usporedo s Evolucijama.

I u tom će razdoblju također, biti Razlika u Evolucijama. Međutim, to više nikada neće biti Primijenjeni Evolucijski programi, i Ljudska Bića će staviti u djelovanje svoje Evolucije Vizualno i Svjesno sa Slobodnim Duhom i Spoznajom. Stanovništvo Svijeta će biti smanjeno na Polovinu svog kapaciteta i Ravnoteža između Ljudskih Bića i Prirode će Stupiti u Djelovanje kao pola - pola.

U ovom trenutku puno Ljudi koji na vašem Planetu Žive koriste svoja Posljednja Prava u Ovoj Završnoj Dimenziji Prijelaza. Međutim, s obzirom da se to ne zna, Čovječanstvo se ne može osloboditi Vrtloga Magnetnog Polja Svijeta.

Kozmoz je vašem planetu Zato darovao Knjigu Znanja kao Spasitelja u ovom Završnom Razdoblju. Razine Svijesti Ljudskih Bića koja žive na vašem planetu su razdvojene. Sada je Kozmoz osjetio Neophodnost razotkriti Sve Istine Čovječanstvu jer želi Okupiti te razdvojene Svijesti zajedno pod isti Krov.

Vama na Znanje.

SISTEM

JASNO ZNANJE

Doba u kojem trenutno živimo je Doba koje se u usporedbi s prošlim dobima odlikuje Velikom Posebnošću. I ta se Posebnost počela postupno razotkrivati Našem Planetu od 1900. godine. Naš Stari Svijet je tijekom ovog Završnog Doba ušao u Područje Ubrzane Evolucije Zajedno sa svom Kreacijom koju na sebi održava.

Dok Kozmičke Energije koje zapljuskuju Naš Svijet Razvijaju Svjesno Ljudsko Biće na pozitivan način, one, nažalost, utječu na negativan način na izvjesne Svijesti koje još nisu mogle u potpunosti dovršiti svoje Evolucije. Upravo iz tog razloga, dok Naš Svijet izlaže Prizor u kojem se Dobro i Loše doživljavaju zajedno, i on također prolazi svoj Posljednji Sud.

Naš Svijet koji je na Pragu Velike Transformacije sada mijenja svoju koru. Međutim, zajedno s ovim Promjenjivim vremenom Mijenjaju se i Ljudska Bića, i kao posljedica tih Promjena Čovječanstvo je Svjedokom nepoželjnih događaja.

Iz tog razloga neki Ljudi koji žive na Svijetu prolaze spoznajni kaos.

Dani koje ćemo u budućnosti živjeti će biti puno drugačiji od sadašnjih dana. Masovna Bol koja se Osjeća zbog tih Ubrzanih Promjena su ulaganja učinjena u ZLATNO DOBA sutrašnjica.

Ovo je Razdoblje Prijelaza. Tijekom ovog Razdoblja, Velika se postignuća Spoznaje događaju u Ljudskim Sveukupnostima. Sada se od Ljudskog Bića koje je postiglo Spoznaju očekuje Voljeti, Poštovati i Prigrliti Čovječanstvo Nadilaženjem svoje Individualne Svijesti.

To je Spoznaja o Ujedinjavanju. Jer, Uzvišene Svijesti koje Nadiđu svoje Individualne Svijesti, koje Dijele svoju Ljubav, koje nisu u Diskriminirajućoj Svijesti i koje mogu Zagrliti s Ljubavlju čak i svoje Neprijatelje, osnovat će Svijet sutrašnjica.

U ovom trenutku, Naš Svijet je Univerzumska škola. I u toj školi svatko je odgovoran za svoju Svijest kao Slobodna Duša, Slobodna Spoznaja. U toj školi nikada nema mjesta Nametanju. Odsad je svatko obavezan biti Svoj Vlastiti Gospodar i Guru, odabiranjem svog puta sam. To je program.

SISTEM

18-3-1998

EVOLUCIJA I ISTINA

Sva radna Uređenja do danas stavljena u Djelovanje na vašem planetu, u stvari, imaju Različite sebi svojstvene funkcije.

To su Programi koji omogućuju Projekciju – Razumijevanje – Misli – Postizanje Iskustva – Postizanje Svijesti i Jačanje Čovječanstva. Međutim, sve to je do danas Razmatrano u skladu s Tumačenjima Zemaljskih Misli Ljudskog Bića Svijeta. Iz tog razloga je vaš planet Zaostao i Kasni u ovoj Univerzumskoj Utrci.

Mnogi Pojedinci koji žive na Razini Svijeta su u Istinsko Znanje unijeli svoje Tumačenje u skladu sa svojom Sviješću, i tako, stavili u Službu to Znanje u skladu sa svojim Razumijevanjem.

Na taj način, došlo je do Degeneracije u svem Znanju koje je Vašem Planetu dano. Stvari su za Čovječanstvo, koje proživljava Zbunjenost u odabiru puta unutar ovog kaosa Znanja, Istinski teške.

Agresivna Svijest Ljudskog Bića je još uvijek u Djelovanju, još od vremena u kojem su Osobiti Savjeti sistema bili predstavljeni Vašem Planetu.

Vi znate da putevi kojima se korača nisu Glatki. I savladati Barikade nije uopće lako. U ovom trenutku, Čovječanstvo trči Maraton, a da nije svjesno, i da ne Zna svoj Cilj.

U ovom trenutku, Jedna Jedina Istina Poznata u Segmentu vremena u kojem vi živite je vlastita Istina svakoga. Međutim, ono što će Vas Lako i Ugodno prenijeti do svake Dimenzije je Vaša Evolucija. To je Svrha svih Svetih Knjiga do danas danih Vašem Planetu. Evolucija je prvo Osnovno Načelo koje Čovječanstvo treba staviti u Djelovanje.

Božanska Pravda se Manifestira samo na taj način. U protivnom, Pravedna Svijest se ne može dosegnuti.

SISTEM

27-7-1998

CIKLUS I BOŽANSKI ZAKONI

Svi Ciklusi su Evolucijski programi i radna Uređenja stavljeni u Djelovanje i pripremljena usporedo Društvenim Svijestima pod Nadzorom Božanskog Poretka.

Svaki program koji je do danas otvoren vašem Planetu je bio Primijenjen i Organiziran u skladu sa Svijesti medija i napredniji programi su stupili u Djelovanje u skladu s omjerima ovdje uočenog Uspjeha.

Međutim sada, u ovom završnom Dobu, s obzirom da se po odluci koju je donio Sistem ubrzaniji Napreci smatraju neophodnima u programu ovog Završnog Ciklusa, učinjene su Velike Izmjene u starim programima i budući da se smatralo neophodnim Čovječanstvu razotkriti programe izvan Religija kao Znanje, diktirana je Knjiga Znanja.

Međutim, Program sadašnjeg Ciklusa je u usporedbi s prethodnim Ciklusima prilično Drugačiji, Otvoreniji i Jasniji.

Tijekom ovog Završnog Doba, da bi Čovječanstvo Ušlo u Program Spasa i da bi ono bilo Prihvaćeno, obavezno je da ono ponajprije stavi u Djelovanje program Vladanja Sobom.

Objašnjenje Znanja Ubrzava Evoluciju Ljudskog Bića. Svako primljeno Znanje Razotkriva Svijest, a Svijest omogućuje postizanje Spoznaje. I Spoznaja zadužuje Ljudsko Biće Odgovornošću prenoseći ga do Svijest o tome što treba Učiniti.

Ovaj Program 19. Ciklusa je stavljen u Djelovanje kao Najautentičniji program ovog doba. U ovom programu, radi se o Energetskim Prijenosima iz Bliskog Plana s Ljudskog Bića na Ljudsko Biće u skladu sa Sistemom projekcije.

Temeljem toga što će ti prijenosi uzrokovati ubrzano Razotkrivanje u Naprecima Svijesti, vrlo napredne Svijesti koje su učinile Napredak počevši od prvog Ciklusa pa do ovog Završnog Ciklusa su prenesene na Vaš Planet, i te napredne Svijesti su postigle Fizička Tijela čineći posebne Zavjete s Realnošću.

Poredak Realnosti je Evolucijski Poredak, svatko zna da je Svijet Dimenzija testa. Međutim, Uspjeti u tim teškim testovima je pojava koja se odnosi na Evoluciju osobe.

Iz tog razloga, imati Toleranciju, čak i prema onima koji Vas Napadnu, je prva Granica Mudrosti.

U Božanskim Upravnim Zakonima nema prisile bilo koje vrste. Slobodna volja Ljudskog Bića pripada njemu samom. Ljudske Svijesti donose svoje vlastite Presude Odabirući svoje puteve sami.

Predstavljeno vama na Znanje.

SISTEM

Napomena:
Prvo Kozmičko Doba = između 1900. - 2000. godine
1 Kozmičko Doba = 100 godina = 1 stoljeće.
Jedan Ciklus = je 26.000 godina.

6- 7 - 2002

REINKARNACIJA

Naši Prijatelji,

Na Planu Svijeta, Tijekom ovog Posebnog Doba u kojem se vode Rasprave o Reinkarnaciji, došlo je vrijeme Saznati i Objaviti Istine potpuno jasno. Ponajprije treba postići Svijest da pojava Reinkarnacije nema nikakve veze s Fizičkim Tijelom koje je gruba tvar. Reinkarnacija je pojava koja se odnosi samo na Evoluciju Energije.

Od Dana kada je vaš Svijet bio doveden u egzistenciju, Kozmoz je primjenjivao vrlo Različite Tehnološke programe na sva bića koja su živjela na ovom planetu da bi ona mogla ući u naprednije evolucijske programe i ponajprije je poduzet Projekt Evolucije Energije. Kao rezultat učinjenog rada, mikro energija je dovršila svoje zasićenje u vremenskom procesu od 7 Faza.

Svi programi nakon tog bili su pripremljeni u skladu s vremenskim procesom od 7 Faza. E

Energija koja dovrši svoje zasićenje, doseže Razinu na kojoj se može Ujediniti s grubom tvari. I to dvostruko Ujedinjenje također doseže svoje Zasićenje kao gruba tvar u 7 Faza. Nakon toga, ta Cjelina dobiva dopuštenje povezati se na Dimenziju Svijesti bivajući Upisana trećom Energijom. Taj postupak omogućuje toj Energiji postići Svijest kao Biće.

U Dimenziji Svijesti, također se radi o Napretku od 7 Faza. Ta Svijest je prvobitno instinktivno Djeluje na intuitivan način kao Stanična Spoznaja. I „mikroorganizam je tako stupio u Djelovanje“. Ti mikroorganizmi su time što su kasnije bili Upisani Energijama različitih Dimenzija postigli Različite Oblike. To su Prototipski Oblici koji pripadaju Svakoj Dimenziji.

Jednom kada Energija koja je bila prebačena u Tijelo s Mozgom, dosegne potencijal da može primiti Energiju izvjesne Dimenzije ponovo putem Napretka od 7 Faza, ta se Energetska Cjelina, bivajući Upisana Božjom Energijom uzima u Evoluciju Svijesti putem svjetla Božje Svijesti. Tako je to Ljudsko Biće i Tijelo koje ima je prototip i završni Oblik. Sistem života tog Oblika je Istovjetan mehanizmu funkcioniranja Uređenja Kozmosâ.

Isto tako Ljudsko Tijelo, koje je primilo Božje Upisivanje, postizanjem Iskustva nakon Napretka Svijesti od 7 Faza, stvorilo je Vas današnjice procesima vremena. Tako je to, Reinkarnacija. Taj postupak je stavljen u Djelovanje na Planu Svijeta između 3. i 4. Dimenzije. Dalje, ovdje se, program Reinkarnacije privodi kraju. Nakon te granice, Biće koje polaže pravo na samog sebe se obrazuje uzimanjem u Različite Evolucijske Stupnjeve.

Svako Biće koje je dobilo Pravo živjeti na planu Svijeta je podvrgnuto Programu Univerzumske Hijerarhije. Čak i Pravo stjecanja tijela dobiva vrijednost u skladu s programom koji treba učiniti. Bića, koja su mogla dosegnuti vrlo napredne Dimenzije, surađujući s Kozmozom, Vraćaju Natrag na Plan Svijeta puno puta po svojoj vlastitoj želji da bi pomogla Čovječanstvu.

Međutim, s obzirom da to Biće dobiva Gene od druge Majke i Oca u ovom životu na Svijetu, njegov Oblik stupa u djelovanje kao žena ili muškarac u skladu s programom i nema nikakve veze s Tijelima koje je ono imalo u prethodnim životnim razdobljima. Jer ono što stvara oblik su Geni Majke i Oca.

Iz tog razloga, Čovječanstvo odbacuje Reinkarnaciju jer je razmatra kao grubu tvar. Kasete prethodnog života svakog Bića koje je dobilo Pravo života u Dimenziji Prikrivene Spoznaje brišu se iz Pamćenja. Međutim, oni se mogu prisjećati svojih starijih Inkarnacija putem podsvijesti s vremena na vrijeme. No njihove nedavne Kasete se brišu. Kada to ne bi bilo tako, na planu Svijeta, Evolucija i Životne diskete ne bi mogle stupiti u Djelovanje na ispravan način.

Predstavljeno vama na Znanje.

SISTEM

1.8.2015

OBJAŠNJENJE O KARMAMA

Naši Prijatelji,

Vrhovni Mehanizam je otvorio Dimenzije Nepoznatog vašem Planetu u skladu s programom napretka ovog Završnog Doba i Dao je i nastavit će Vam Davati Znanje izvan religija u skladu s vašim Naprecima Svijesti. Svijesti se Klasificiraju u skladu sa Znanjem uzetim s disketnih registracija svakog Pojedinca koji živi na vašem planetu.

Postoje Brojni Ogranci za svako vama Dano Znanje. Najkorisnija od tih Znanja se Odabiru i Daju Vama u skladu sa Svijestima. Postoje I Brojni Ogranci Programa Karme. Sada molimo te Karme zapišite:

 • 1- Karme Osobnosti,
 • 2- Karme Misije koja se obavlja u Dimenziji u kojoj Živite,
 • 3- Karme Prošlih Života,
 • 4- Karme Života stvorene u mediju u kojem Živite,
 • 5- Karme Evolucije,
 • 6- Karme Zemaljskog Života,

Te Karme imaju također i mnoge podogranke:

 • 1- Karme Osobnosti: Za svaku Osobu u razdobljima kada se njezina Evolucijska Svijest i Vrijeme Susretnu, prvi Test koji ona Prolazi stavlja u djelovanje Karmu Osobnosti. U tom programu, Izbor pripada Osobi. O Slobodnoj volji Ljudskog Bića ovisi odabir između medija Svijeta u kojem ona živi i Univerzumskog Medija.

 • 2- Karme Misije u Mediju u kojem vi Živite stupaju u Djelovanje s Medijem Misije koja vam je Dodijeljena. Rad u drugim medijima, nemogućnost Postizanja Ozbiljnosti I Svijesti o Misiji koja se obavlja, usmjeravanje pažnje osobe više na Zemaljski život stvara Karme Misije. Doživljavaju se teškoće.

 • 3- Karme Prošlih Života: Pojedinac Dovršava te Karme sam putem Podsvjesnih impulsa. Ovdje, Biće Dovršava sve što se Živjelo u Prošlosti doživljavajući to u mikro obliku u sadašnjem mediju u kojem ono živi. To se zove program Podmirenja. Osoba koja ne može Dovršiti taj svoj Program nikada ne može prijeći u Druge Dimenzije.

 • 4- Karme Života: To su Karme koje imaju svoj Izvor u mislima Pojedinca. Pozitivne Riječi čine Pozitivne Registracije s obzirom da one Nose Pozitivne Misli. Svaka se Negativna Riječ, s druge strane, Registrira kao negativna. U Zakonu o Prihvaćanju, sve je Pozitivno. Međutim, u Uzvišenom se Carstvu, slučajevi Neprihvaćanja Registriraju kao negativni.

 • Prigovarati pozitivnom Savjetu, govoriti Ne svemu u skladu s vašim Individualnim željama stvara Karme Života za Vas u mediju u kojem vi Živite. Nakupljanje tih Negativnih Karmi čini Zemaljski život Osobe Težim. To je Izvor Svih Nevolja koje Čovječanstvo trenutno Proživljava i Tjelesno i Duhovno.

 • 5- Prvi Kriterij Karmi Evolucije je Služenje Ljudskom Biću. Na vašem Planetu, Služenje Ljudskom Biću se obavlja Tjelesno, Duhovno kao Energetski Prijenosi. U Tjelesnom Služenju, Služenje ljudskom biću Tijelom i time smanjivanje njegovog tereta je na snazi. U Duhovnoj pomoći, Služenje Ljudskom Biću Riječima je na snazi. A u pomoći putem Energije, Stanična Refleksija je na snazi. Viša Energija uvijek Ojačava nižu Energiju.

 • 6- Karme Zemaljskog Života: Vaš Planet trenutno Dovršava svoje Karme na taj način. U ovom mediju Života, Svaka Osoba koja je dobila Pravo Života je u ovom programu u skladu s napretkom svoje Esencije i Svijesti. Svatko čija Esencija je Pozitivna ima Misiju Pročistiti Svijet privlačenjem negativnih Frekvencija na Svijet. To je Univerzumska Misija koju će svatko staviti u djelovanje povezano na automatizam. Te Energije se privlače usporedo s Evolucijama.

 • Međutim, u razdobljima kada se negativne energije pojačavaju, Esencije ne mogu Tolerirati taj intenzitet i zdravstveni problemi stupaju u djelovanje. Zato Vam e Kozmoz Darovao Knjigu Znanja kao Knjigu Ljudskog Bića. Knjiga Znanja vam pomaže neutraliziranjem tih energija koje Esencije ne mogu Privući.
  Predstavljeno vama na Znanje.


VRHOVNI MEHANIZAM

ZNANJE IZ VRHOVNOG MEHANIZMA

Naši Prijatelji,

Svi Projekti Refleksije i Ujedinjenja koji se čine kao neophodnost Sistema su bili stavljeni u primjenu kao različite verzije u svim sektorima vašeg Planeta. Iz tog su razloga, naši Zemaljski prijatelji koji su prigrlili svoja svjetla Svijesti, programe za koje je Božanski Plan sanjao da se izvršavaju stoljećima, stavili u polje primjene.

U ovom razdoblju komunikacije kada se hijerarhijski stupnjevi uklanjaju, novi je program (Gospod govori, Podanik piše) u djelovanju. Projekt Širenja i Ujedinjenja se primjenjuje na vaš Planet na taj način. Međutim, Mi svoje prijatelje koji nisu prekinuli svoj kontakt sa svojim Esencijalnim Kanalima držimo izvan tog Programa Širenja i Ujedinjenja.

Vi ste Uzvišena Bića koja su nadišla mnoge Hijerarhijske Stupnjeve stupanj po stupaj u Dimenzijama Vremena i tako dosegnula dovde. I sada u ovoj Dimenziji Prijelaza, vi ste dali svoje Zavjete za Zakon o Služenju Ljudskom Biću da biste postigli Pravo Života u drugim Dimenzijama uspjehom na Ispitu Zrelosti Drevnih Razdoblja.

Vi znate da je vaš Planet Dimenzija Evolucije i Ispita. U ovom trenutku vi proživljavate Evoluciju drugih Dimenzija na svom Planetu.

U slučaju da sve na što naiđete u Razdoblju u kojem Živite smatrate ispitom, onda će vaši životi biti olakšani i lakše ćete učiniti Napredak U Svijesti.

Društvene aktivnosti koje vi obavljate na svom Planetu pripremit će vas za još naprednije Dimenzije. Taj ubrzani tempo koji je stavljen u djelovanje radi kratkoće Vremena odvest će vas u ljepše sutrašnjice.

Kozmoz je povezao svoj Program na sistem refleksije od 3 Stupnja.

 • 1- U prvom Sistemu: Osposobljavanje – Vjera – Svijest o Misiji su u prvom planu.
 • 2- U Drugom Sistemu: Svijest – Razumijevanje – Programi Izvršenja su u djelovanju.
 • 3- U trećem Sistemu: Odgovornost – Služenje – Zasluga putem Svijesti o Samopožrtvovanju su na snazi.

Svi Prijatelji koji su uspješno dovršili ta 3 Programa su Temeljni Tim koji će odsad preuzeti svoja mjesta u Nebeskom Osoblju.

Predstavljeno vama na Znanje.

VRHOVNI MEHANIZAM

ZNANJE ZA ČITAV PLANET SVIJETA

Naši Prijatelji,

U ovom trenutku Univerzumska Totalnost je započela s vama koji ste putnici Božanskih Rangova.

Prvi od zakona koji se u ovom Sistemu smatrao neophodnim je Zakon Vladanja Samim Sobom. A Drugi Zakon je Poštovanje prema Ljudskom Biću. To je Sistem Mudrosti. Uspjeti u ovim vrlo teškim ispitima ja Pojava koja se odnosi na Evoluciju osobe.

Božanski Plan uvijek U prvi Plan stavlja Poštovanje prema Ljudskom Biću. Kako se čini napredak na tom putu, ovdje postoji Božansko Načelo: "Poštovanje prema Ljudskom Biću je Poštovanje prema Allahu" - "Ljubav prema Ljudskom Biću je Ljubav prema Allahu".

Obilježje ovog Završnog Doba je točna primjena Vama danih uputa na Svjestan način. Međutim, vaš Planet trenutno proživljava svoj Posljednji Sud tako što je povrgnut pozitivnim i negativnim primjenama puno Razvijenih i Nerazvijenih Svijesti.

Od svoje prvobitne egzistencije, Ljudsko Biće je u svojim životnim razdobljima trebalo proživjeti Faze da bi dosegnulo svoju današnju Sveukupnu Svijest. To su, redom:

 • 1- Biti u Miru sa Samim Sobom (Uzajamna Društvena pomoć).
 • 2-Postati Integriran sa Samim Sobom (Dimenzija Umjetnosti, Kreativnost).
 • 3- Nadići Samoga Sebe (Primjena Religijskih Doktrina).
 • 4- Prigrliti Univerzume (Čuti zvuk Nebesa).
 • 5- Saznati ono što se Nije Znalo (Dobiti Dopuštenje od Plana Uzvišenih biti Osposobljavan).
 • 6- Prenijeti ono što se Zna onima koji Ne Znaju (Preuzeti Univerzumske Programe, osobno).

Oni koji Prijeđu tih 6 Koraka nisu više Ljudi Plana Svijeta. Strpljenje i Vrijeme će Vam sve Dokazati. Dokazi su ionako u doživljenim Događajima i u Vremenu.

Vi ćete biti snažan mort kamena temeljaca sutrašnjica.

Predstavljeno vama na Znanje.

SAVEZNA TOTALNOST KOZMOZA

20-12-1998

LJUDSKO BIĆE I EGO

U ovom osobitom Razdoblju u kojem živimo, u skladu sa Zakonima Individualne Volje, nitko nema ovlasti nikome se miješati. Sada je svačija Presuda dana u njegove vlastite Ruke. Svatko je odgovoran za sebe.

Negativnosti uočene na Vašem Planetu koji živi u Segmentu vremena u kojemu su Sjećanja i Milost izgubljeni, u kojem je puno ljudi mnogi ljudi izgubilo svoju Svijest o Humanosti, potječe od Ljudskih Svijesti koje stavljaju u Djelovanje svoj Individualna djelovanja, ne Izbrusivši svoj Ego.

U Dobu u kojem Vi živite, Čovječanstvo je pod Poljem Utjecaja Zemaljske Svijesti. I još uvijek mu nedostaje Čak i Svijest o tome zašto, koji su uzroci, i s kojom svrhom su Ljubav, Prijateljstvo, Bratstvo/Sestrinstvo, Mir i Univerzalnost stavljeni u Djelovanje.

Umjesto da smjeste Čovječanstvo u Sistem Mudrosti, Akumulacije Znanja i Svijesti koje su ljudi postigli tijekom različitih Prolaza vremena, Aktiviraju njihove Individualne Instinkte a da oni toga čak nisu niti svjesni. Ta situacija Ometa čak i razumijevanje učinjenih Pogrešaka.

Nadići udaljenosti između Čovječanstva i Božjeg Mehanizma nije uopće lako. Dosezanje Svijesti Realnosti nije Svijest koju treba postići ili Religijskim pravilima ili Evolucijskim koracima. Ta vrlina je skrivena u Svijesti Esencije Ljudskog Bića. Međutim, manifestirati tu Esenciju je moguće samo brisanjem sebe iz sebe samog.

U ovoj Dimenziji Prijelaza kojoj vi proživljavate, vrlo je Prirodno da će se Ljudsko Biće Spotaknuti na putu kojim će Koračati. No jednog dana tijekom sutrašnjica Ljudsko će Biće Odrasti, otvorit će vrata koja ne Poznaje i biti Gospodar Kozmosa, Opremljeno Nepoznatim Tajnama.

SISTEM

KONTROLNI VALOVI

Naši Prijatelji,

Kontrolni Valovi su pomoćni Valovi koji Bruse Vaše grubosti, koji čine da Vi prolazite Zemaljske ispite, i koji na taj način otkrivaju Istinske Osobnosti, koji otkrivaju Istinska Ljudska Bića i koji ih Pripremaju za Dimenziju Spasa. Vaši Zemaljski Ispiti se čine na taj način. I taj Sistem je pod kontrolom Mehanizma Utjecajā.

Spomenimo sada Pragove koje ti Kontrolni Valovi čine da Vi prijeđete i diktirajmo ih redom:

 • 1- Prag Arogancije – Ponos – Osvetoljubivost
 • 2- Prag Posjedovanja – Vlasništvo – Materijalno
 • 3- Prag Istinske Ljubavi – Ljubav – Prijateljstvo
 • 4- Prag Čovječnosti – Samopožrtvovanje – Tolerancija
 • 5- Prag Brisanja Samog Sebe iz Samoga Sebe
 • 6- Prag Postignuća – Ujedinjenje
  Tih 6 Pragova su oni koje treba Prijeći na prvom stupnju.

  Napišimo sada Pragove nakon tih (Kozmičke Energije se primaju nakon Šestog koraka):

 • 7- Prag postizanja Kozmičke Svijesti
 • 8- Prag Ujedinjenja s Univerzumskom Svijesti
 • 9- Prag bivanja odabranim za Osobite Misije (poput međusobnog pomaganja iscjeljenja u skladu sa Svijestima)
 • 10- Prag navikavanja na Kozmičke Energije (Izravno – Neizravno – U mediju Spavanja)
 • 11- Program nadilaženja Strahova i prag Prijelaza
 • 12- Prag bivanja Određenim za put Istinske Misije

 • 13- Svijest – Razumijevanje – Spoznaja postignuti tijekom te Misije
 • 14- Logika – Odgovornost postignuti tijekom te Misije
 • 15- Snaga Volje postignuta tijekom te Misije
 • 16- Odana Svijest postignuta tijekom te Misije
 • 17- Univerzumska Sveukupnost postignuta tijekom te Misije
 • 18- Ljudske Kvalitete postignute tijekom te Misije

Prvih šest od 18 članaka koje smo mi gore izdiktirali imaju Energije ALFA Valova. Drugih šest imaju Energije BETA Valova. Trećih šest imaju Energije GAMA Valova.

19- To je Izravni OMEGA Ulaz.

Ovdje se ne može lako ući. Da bi se tu bilo prihvaćeno vi trebate Prijeći, jedan po jedan, osamnaest gore navedenih Pragova.

Predstavljeno vama na Znanje.

CENTAR NAD CENTROM

OPĆA OBJAVA PLANETU SVIJETA
1992

Naši Prijatelji,

Negativnosti stvorene na Vašem Planetu, na kojem se čine završne Pripreme za ulazak u Novo Doba, potječu od činjenice da Ljudskim Svijestima još uvijek nedostaje Svijest o Istini.

Na Vašem Planetu koji je polje primjene Programa velikog Napretka, Savjeti koje je Božanski Plan dao i Djelovanja, za koje se želi da se poduzmu u tom smjeru, nikada nisu bez razloga.

Tijekom ovog Programa Prijelaza, osjeća se obaveza razotkriti Vam Znanje u svoj njegovoj Transparentnosti, tako da Vi možete biti slobodni od Fiksacija Svijesti i Ega i da Istine možete bolje shvatiti.

U ovom trenutku, odabiri Svijesti Naprednih Dimenzija su na Vašem Planetu u Djelovanju. Iz tog razloga, svaki je kanal obavezan prikazati sve Znanje koje prima. Čovječanstvo će učiniti svoj Istinski Odabir pod Svjetlom tog Znanja.

Događajima koje proživljava u ovom trenutku, Čovječanstvo prelazi preko svog Sırata. Na Vašem Planetu, na kojem se uslijed te činjenice izlažu Negativnosti, sutrašnjice će otvoriti Blistave puteve za Vas.

Uslijed te činjenice, Vi ste bili obučavani do danas na Božjem putu i bili Pripremani za Univerzumske Dimenzije. Sada, zajedno s Ljudskim Totalnostima koje su bile Pripremane, mi letimo prema Dimenzijama Istine.

Iz tog je razloga, ova Knjiga Znanja u vašim rukama bila Darovana Vašem Planetu.

Ovu Našu Poruku je kao Znanje dalo Kolektivno Osoblje Totalnosti Preuzvišenog Svemilostivog Planetu Svijeta. Čitajte – Mislite – Shvatite Istinu sada, oslobađanjem od Sumnji.

VRHOVNI MEHANIZAM

ZLATNO DOBA

Naši Prijatelji,

U ovom trenutku, Naš Planet koji je izgubio puno svojih Obilježja materijalno, duhovno i Prirodno se ponovo Obnavlja. Događaji koji su do danas bili Doživljeni i koji će biti Doživljeni, će u vrlo kratkom vremenu Ujediniti Čovječanstvo u Sveukupnost prenoseći ga u Svijest Istine.

Zlatno Doba je puno puta bilo primjenjivano na Vaš Planet u Svjetlu različitog Znanja, u skladu s Percepcijskom Moći Svijesti medija u svakom Razdoblju.

Svaki Reformski Poredak je Zlatno Doba. Svaka otkrivena Nebeska Knjiga je Ključ Zlatnoga Doba. Međutim, Zlatno Doba današnjice se uspostavlja vrlo drugačijim Poretkom s prizorom Zlatnog Doba koje je Sistem smatrao potrebnim, koji obuhvaća milijarde Stoljeća. I to je istovjetno prvobitnom Poretku Carstava.

Zlatno Doba najavljuje medij u kojem će živjeti sretni Ljudi u Bratskoj/Sestrinskoj Sveukupnosti Svijeta i koji će Vas obasjavati Svjetlom u sutrašnjicama, u Skladu s JEDNIM JEDINIM BOGOM – JEDNIM JEDINIM PORETKOM – JEDNIM JEDINIM SISTEMOM i JEDNOM JEDINOM KNJIGOM.

Međutim, dok se ne dosegne željeno Zlatno Doba, još uvijek postoje mnogi Pragovi koje će Vaš Planet Prijeći. 3 Kozmička Doba su bila Prepoznata za to pripremno Razdoblje Zlatnog Doba. (Jedno Kozmičko Doba obuhvaća Stoljeće.)

Vaš Planet, uzet u puno Ubrzaniji Evolucijski Program počevši s 1900. godinom, je dovršio svoje Prvo Kozmičko Doba u 2000. godini. To je 20. stoljeće. Drugo Kozmičko Doba uključuje 21. stoljeće i Treće Kozmičko Doba 22. stoljeće.

Početni datum Željenog Zlatno Doba za kojim se Žudi koje smo gore spomenuli započet će s 23. Stoljećem i uključivat će Razdoblje od sedam Stoljeća.

Postoji 5 Stupnjeva u Pripremnom programu Zlatnog Doba. Svaki Stupanj obuhvaća jedno Doba.

 • 1- Ovo je Pripremno Doba i to Doba obuhvaća Razdoblje Svetih Knjiga.

 • 2- Doba Buđenja: Ovo je Dimenzija Prijelaza u kojoj Vi sada živite i Razdoblje zvano USKRSNUĆE koje Vam je najavljivano do danas. U ovom trenutku, Vaš Planet je unutar tog kaosa.

 • 3- Novo Doba: Ovdje, nadilaženjem Razdoblja na koja ste navikli, Razdoblje Dosezanja Nepoznatog – Rada – Istraživanja – Shvaćanja, će stupiti u djelovanje. Kozmičko Doba od Dva Stoljeća će iskusiti to Razdoblje (21. i 22. stoljeće).

 • 4- Zlatno Doba: Obuhvaća Razdoblje života od 7 Stoljeća nakon 23. stoljeća. Ovdje će se svi Osvjedočiti u postojanje Mehanizma – Sistema – Božjeg Poretka – Realnosti koji se još uvijek na Vašem Planetu ne razumiju ali koje Mi pokušavamo Predstaviti, i svi će Svjesno otvoriti krila k Nepoznatom.

 • 5- Doba Svjetla: Doba koje će započeti nakon Zlatnog Doba se zove Doba Svjetla. To je Doba koje će stupiti u Djelovanje nakon 30. stoljeća i tu je izravni Poredak ALLAHA u Djelovanju.

Čovječanstvo koje se Priprema na tom putu će od sada biti izravni Esencijalni Član tog Sistema. Mi taj Put Univerzumskog Svjetla zovemo Zlatno Doba.

Predstavljeno vama na Znanje.SISTEM

1.5.2016

ZNANJE ZA INTEGRIRANE SVIJESTI

Naši Prijatelji,

U programima Komunikacije i Zajednice na Svijetu, magnetna polja imaju Vrlo Jako djelovanje. Da biste vi mogli imati bolje Razumijevanje Ozbiljnosti Univerzumskih Studiranja, Mi bismo Sada željeli osvrnuti na neka obilježja tih magnetnih polja.

U stvari, magnetna polja su Vrlo Jaki Energetski čvorovi koji se stvaraju Mislima. Svaka tema o kojoj Svako Biće Misli ima Sebi svojstveno magnetno polje i to magnetno polje Ima također i Moć Privlačenja.

Tako, sve teme koje se stvore u Mislima Privlače jedna drugu u svoja Vlastita magnetna polja i na taj način uzrokuju stvaranje Puno različitih magnetnih polja.

Ta magnetna polja se stvaraju u dva odvojena medija kao vodoravna ili okomita, u skladu sa Snagom Misli. Centri bogosluženja Zvani Kible su vodoravna magnetna polja koja su bila stvorena putem Akumulacije Snaga Misli.

I onda Su tu magnetna polja koja su bila stvorena u atmosferi. To su, Redom, magnetna polja stvorena Frekvencijama Svetih Knjiga.

Što je stvoreno Jače magnetno polje, to će više ljudskih Misli koje su na istoj Koordinati prema njemu biti automatski privučeno. U kojegod magnetno polje Ljudsko Biće putem Misli uđe, Energetska Moć tamo će ga sigurno uzeti pod svoj Utjecaj. Religijska magnetna polja su stvarana stoljećima upravo putem tih Svijesti i Misli.

Da bi se stvorilo magnetno polje, Obavezno je da se stvori "Svjesno Vjerovanje" u Djelovanjima koja se obavljaju. Vjerovanje je Najjači ključ koji će Izvući van Svijest Vašeg Esencijalnog potencijala.

Što je Esencijalna Energija Bića bliža Frekvencijama Kozmičkih Energija koje ono Privlači, to će Djelovanja koja se izvode biti Svjesnija – s više Spoznaje i Ispravnija.

Predstavljeno vama na Znanje.

SISTEM

16.11.2015

JASNO ZNANJE PLANETU SVIJETA

Naši Prijatelji,

Svi Programi koje je do Danas Kozmoz Primjenjivao na vaš planet su radi toga da Čovječanstvo učini napretke u Svijesti. Svako Znanje Ima magnetno polje i Dimenzijsku Frekvenciju. Čovječanstvo čini napredak putem Frekvencija sveg tog Znanja. Znanje nije uopće važno. Frekvencije sveg tog Znanja će vam omogućiti da učinite napredak.

S obzirom da zbog kratkoće Vremena postoji Obaveza da svatko tko je u skladu s programom Ubrzane Evolucije od 1900. dobio Pravo života na vašem planetu bude Registriran Karticom u Dimenziju Spasa; Čitav vaš planet je radi programa Ujedinjenja bio uzet u poseban program u 2016. godini Svijeta.

U Završnom programu Skeniranja u godini 2015. vidjelo se da je Puno Svijesti na vašem planetu Još gladno Znanja. Bez Ispunjenja Znanjem, Aktivne Primjene nikada ne mogu stupiti u djelovanje. Svatko tko živi na vašem planetu posjeduje Dimenziju i Puno Znanja koje može ili ne može primati iz Te svoje Dimenzije.

U ovom Završnom Dobu, Kozmoz je otvorio kanale Esencije i Znanja svih, tako čovječanstvo može imati dobrobiti od Sveg Znanja. Frekvencija vrlo naprednog znanja je vrlo jaka i Moćna. Mogu je primiti samo Svijesti koje su na Toj Razini.

Kako Čovječanstvo Uvijek Ima Svijest Bježanja od Teškoća, ono je uvijek Radije Odabiralo Znanje koje ne Napreže njegovu Svijest. Stoga napredovanja Svijesti na vašem planetu Vrlo Sporo Napreduju. Iz tog je razloga, Čitav vaš Planet Povezan na poseban program u 2016. godini.

U skladu s tim programom, Frekvencije Svih Kanala Znanja osim iz Knjige Znanja su Zatvorene i sve Znanje je Povezano na 72. Dimenzijsku Frekvenciju. To jest, Svi na vašem planetu će uvijek primati 72. Frekvenciju bez obzira na to iz koje Dimenzije Znanje oni primaju. Na taj je način, Čitav vaš planet Registriran Karticom na Jednu Jedinu Frekvenciju do Kraja 21. Stoljeća, "Izuzev Frekvencije Knjige Znanja".

Kao Rezultat Skeniranja koja treba obaviti na kraju 2016. godine Svijeta, Svijesti koje mogu primiti 72. Energiju bit će povezane na 76. Frekvenciju Knjige Znanja u 2017. godini Svijeta i u 2018. godini Svijeta će oni koji su mogli primiti 76. Frekvenciju Službeno biti povezani na program Spasa, stavljajući u djelovanje svoja Studiranja na Ovom Putu Svjesno.

Izlazna Vrata vašeg planeta koji je u Prvom Solarnom Sistemu su SATURN. Saturn je Galaksija koja je u 18. Dimenziji i Ima 72. Dimenzijsku Energiju. Ta Dimenzija je Kraj Kanala ALFA. Prijelaz u OMEGA se Odavde čini. Svi Programi su stavljeni u djelovanje kao istovjetni tijeku Vremena.

Predstavljeno vama na Znanje.

SAVEZNA TOTALNOST KOZMOZA

23.3.2017

OBJAVA PLANETU SVIJETA

Naši Prijatelji,

Polja Privlačenja vaših misli su povezana s vašim željama. A vaše želje stupaju u djelovanje usporedo s vašom Evolucijom. Ne može se očekivati Uspjeh od svih Djelovanja koja su na vašem planetu stavljena u djelovanje.

Moć Uspjeha stupa u djelovanje s Moći magnetnih polja. A Magnetna polja se stvaraju putem Moždane Moći.

Putem svoje Moći Privlačenja, ta magnetna polja koja se stvaraju automatski unutar svog Sklopa Okupljaju Energije koje Nose iste Misaone Frekvencije.

Sve Duhovne, kao i Društvene fokalne točke i sektori do danas uspostavljeni na vašem planetu uspostavljeni su na taj Način.

U projektu «Prihvaćanja i Ujedinjenja» koji je program 21. Stoljeća, za Spas vašeg planeta je Obavezno da se te fokalne točke odsad Ujedine u Cjelinu kao neophodnost programa «Svjetskog Ujedinjenja».

Ako Duh Druženja, Prihvaćanja i Ujedinjenja do danas Još uvijek nije procvjetao u našim Prijateljima koji vrše Zemaljsko na ovom Univerzumskom putu kao neophodnost Zakona o Služenju Ljudskom Biću, to znači da su Zemaljske Svijesti i Ego Još uvijek u Djelovanju.

Ulaganja koja je Kozmoz činio stoljećima su za Spas Čitavog čovječanstva. U ovom je trenutku, Svaki Pojedinac koji diše na planu Svijeta Misionar. Međutim, Služenje koje čini nije za njega samog nego za čovječanstvo i Univerzume.

Glavna dužnost Vijeća Univerzumskog Uređenja je još jednom Podsjetiti čovječanstvo na to.

Vama na Znanje.

VIJEĆE UJEDINJENE REALNOSTI

23-3-1993

LJUBAV

Ljubav je Temelj cjelokupnog Uređenja Kozmosa. Priroda i Ljudsko Biće su također proizvod te Ljubavi. Vibracija Ljubavi je Esencijalni Izvor Atomske strukture.

Zapravo, u svakoj stvari koja Postoj postoje Vibracije Ljubavi u skladu s njezinom Moći privlačenja. I to je Prirodna Vibracija.

Na Svijetu, Ljubav koja teče iz Esencije je Čista, Prirodna Ljubav. No Ljubav koja je stavljena u akciju je Evolucijska i Univerzumska Ljubav. I faktor koji stavlja u Djelovanje i Nadzire tu Ljubav postiže Vrijednost usporedo s Evolucijama i Svijestima ljudi. Jer, Ljubav je toliko velika Vibracija da ne stane u sitne Osjećaje.

Predstavljeno vama na Znanje.SISTEM

RECEPT ZA ŽIVOT

(Živjeti Svjesno)

 • 1- Čovječanstvo po prvi put nadilazi Granice Dimenzija koje su mu poznate.

 • 2- Vaš Planet prolazi Promjene zajedno sa svom Kreacijom na sebi.

 • 3- Biti u Istom Mediju Podiže Frekvencije.

 • 4- Kodovi Svake Frekvencije koja se Podigla se mjere. U skladu s dobivenim rezultatima, Zacrtavaju se Putevi za ona Ljudska Bića koja će njima koračati.

 • 5- Kozmičke Energije Nose Znanje. To Znanje vrši Pritisak na Spoznaju, vi postajete Uznemireni.

 • 6- Vaš Duh postaje Uznemireniji Razmjerno Moći i Čistoći Primljenog Znanja.

 • 7- S obzirom da Ljudsko Biće to ne Zna, ono postaje još više Uznemireno i Tužno.

 • 8- Tuge su stimulirajući Faktor koji Napreže Svijest, koji ju dalje aktivira.

 • 9- Kako Svijest raste i Spoznaja se budi, Uznemirenost nestaje.

 • 10- Ljudsko Biće se Razvija na taj Način, Božanski Mir se Postiže na taj Način.

 • 11- To je Zakon Prirode. Čak ni Beba se ne može Roditi bez Porođajne Boli.

 • 12- Ljudsko Biće privlači negativne struje razmjerno svom postajanju sve pozitivnijim.

 • 13- Kozmičke struje utječu na pozitivne Moći Stanica.

 • 14- To Stanje Priprema Tjelesne Stanice za još Moćnije Frekvencije.

 • 15- Na taj Način, više Moći se dodaje Moći Ljudskog Bića i Vaša Tjelesna Moć se povećava.

 • 16- To je neophodno za Korake koje treba Poduzeti prema Spasu.

 • 17- Kozmičke struje Otkrivaju istinske Osobnosti Ljudskih Bića.

 • 18- To je Neizbježan Kraj. Ljudska Bića se testiraju Ljudskim Bićima.

 • 19- Osoba koja je u Miru i Integrirana sa samom sobom, koja je Sve Prihvatila, zakoračila je u Spas.


SISTEM
 • SVA uvodna predavanja o Knjizi Znanja su besplatna i otvorena za javnost. Čut ćete osnovne informacije o Knjizi i njezinom programu planetarnog ujedinjenja. Oni koji žele dobit će na dar i Uvodni Komplet koji se sastoji od 3 poglavlja Knjige Znanja, i tako moći iskušati njezinu energiju i informacije.