Odredbe Uvjeta u skladu sa člancima relevantnih Zakona o privatnosti i zaštiti osobnih podataka.

World Brotherhood Union

Mevlana Supreme Foundation

Küçükçamlıca Mh. Emel Sk. No 17

Üsküdar 34696 / Istanbul /Turkey

+90 216 373 1445

network@dkb-mevlana.org.tr

Webdizajn www.dkb-mevlana.org.tr

Izjava o Odricanju od Odgovornosti:

Odgovornost za sadržaj

Sve informacije na našoj web stranici sastavljene su vrlo pažljivo. Međutim, ne možemo preuzeti odgovornost za točnost, cjelovitost i ažurnost sadržaja.

U skladu s relevantnim paragrafima i člancima Zakona o zaštiti osobnih podataka, mi kao pružatelji usluga preuzimamo odgovornost za vlastiti sadržaj unutar općih uvjeta i zakona. Međutim, opet u skladu s relevantnim stavcima i člancima zakona o privatnosti podataka, mi kao pružatelji usluga nismo zakonski obvezni pratiti prenesene ili pohranjene podatke treće strane niti ih istraživati u vezi s bilo kojim naznakama nezakonitih aktivnosti.

Obaveze uklanjanja ili blokiranja upotrebe podataka prema općem zakonu ostaju nepromijenjene. Međutim, odgovornost u tom pogledu moguća je samo od trenutka saznanja za određeno kršenje. Nakon obavijesti o odgovarajućim kršenjima, odmah ćemo taj sadržaj ukloniti.

Odgovornost za poveznice

Naša ponuda sadrži poveznice na vanjske web stranice trećih strana, na čiji sadržaj nemamo utjecaja. Stoga ne možemo preuzeti odgovornost za te vanjske sadržaje. Za sadržaj povezanih stranica uvijek je odgovoran odgovarajući pružatelj ili operater stranica. Povezane stranice provjeravale su na moguće zakonske povrede. Ilegalni sadržaj u vrijeme povezivanja nije bio prepoznatljiv.

Međutim, trajno praćenje povezanih stranica nije razumno bez konkretnih dokaza o kršenju zakona. Nakon obavijesti o kršenju takve ćemo linkove odmah ukloniti.

Autorska prava

Sadržaj i radovi na ovim stranicama koje su kreirali operateri web mjesta podliježu Zakonu o autorskim pravima. Za reprodukciju, uređivanje, distribuciju i bilo kakvu upotrebu izvan granica Zakona o autorskim pravima potreban je pisani pristanak odgovarajućeg autora ili kreatora.

Preuzimanja i kopije ove stranice su samo su osobnu, nekomercijalnu upotrebu. Ukoliko operater nije kreirao sadržaj na ovoj stranici, uzimaju se u obzir autorska prava trećih strana. Sadržaj treće strane identificiran je kao takav. Molimo vas za prikladnu obavijest ako unatoč tome postanete svjesni kršenja autorskih prava. Nakon obavijesti o kršenju, takav ćemo sadržaj odmah ukloniti.